Zondag 30 augustus – Zon, gordijnen en bed

image

Toen ik mijn oude rolgordijnen verving door deze vond ik ze helemaal geweldig. Nu nog steeds maar er moeten toch echt nog andere gordijnen bijkomen omdat het licht in de kamer door de zon af en toe veel te fel is.

image

Ik besluit direct dat het zo snel mogelijk moet gebeuren ook. Pinterest helpt. Iets in deze kleur moet het worden maar dan niet zo kitscherig samengebonden.

image

Ook mooi maar ik denk niet dat deze stof veel zonlicht filtert.

image

Deze dan. Goedgekeurd. Nu nog een winkel zoeken die ze verkoopt.

image

Sjors maakt zich er niet druk om, hij doet gewoon zijn ogen dicht.

imageEn eerlijk gezegd heb ik dat ook bijna de hele dag gedaan. Ik ben moe en blijf lekker bijna de hele dag in bed. Tot morgen.

 

2 Comments
  1. Hoi Miranda, lees af en toe je plog en je brengt me regelmatig op ideeën (compliment) tipje.. bij de Praxis gaat een complete gordijnen serie uit de collectie, 70% korting, ik was voor een paar tientjes klaar. Kwalitatief prima en mooi vond ik 🙂 Doeiii 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.