Zondag 2 augustus – Lummel, rokje en soepdag

image

De hele zondagmorgen lummel ik wat rond, ik moet genieten van mijn laatste vakantiedag! Na de middag vertrek ik naar de tennisvereniging.

image

Voor een potje tennis met deze gezellige mensen.

image

Voor het eerst in jaren tennis ik in een rokje. Die draag ik natuurlijk wel vaker maar dan altijd met een capri legging eronder omdat ik mijn benen niet wil laten zien. Vanmorgen besloot ik dat ik er schijt aan moet hebben. Het is trouwens ook gewoon te warm voor een legging.

image

Na een uurtje zijn we er klaar mee.

image

We doen een drankje en gaan dan op huus an.

image

Zondag soepdag. Deze heeft een vinkje.

image

Soep met stokbrood. Zo op.

image

Het uitzicht de rest van de avond. Geen productieve maar wel een lekkere dag was het. Ik moet nog in mijn agenda kijken naar wat er voor morgen op het programma staat qua werk en als ik dat uiteindelijk laat in de avond doe ontdek ik dat ik morgen op kantoor in Zeist verwacht word. Snel naar bed dus. Tot morgen!

2 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.