Zondag 17 mei – Tennisgear, Fitbit en spiekerboksem hangen

image

Mijn wekker gaat al om half 8 en nadat ik opgestaan ben zoek ik snel mijn tennisgear bij elkaar.

image

Binnen een mum van tijd ben ik klaar, het enige dat niet helemaal lukt is het vinden van matching sokken. Ook ben ik mijn fitbit kwijt, net nu Wendy me uitgedaagd heeft een weekend challenge aan te gaan. Dat was natuurlijk gisteren al maar toen deed ik niks en dat wil ik vandaag goedmaken.

image

Mijn fitbit blijkt van de aardbodem verdwenen en ik vertrek zonder het ding met mijn teamgenoten richting Beerta waar we vandaag de laatste dag van de competitie spelen.

image

Het tennispark van Amor ligt prachtig verscholen in het bos. Amor staat trouwens voor Alles Met Ons Racket. Best onhandig lijkt me.

image

Deze laatste dag is voor ons trouwens nog best spannend want vandaag valt de beslissing of we als tweede of als derde in de competitie eindigen. Ik doe mijn stinkende best maar verlies mijn partij toch. Mijn teamgenoten moeten de punten binnenhalen vandaag.

image

Hup Ter Apel !

image

En ze doen het hoor, van de zes wedstrijden verliezen we er uiteindelijk maar 2 en dat betekent dat we dit jaar als 2e eindigen. Top!

image

Over de markt terug naar de auto die een eind verderop staat.

image

Iemand nog zin in een wedstrijdje spiekerboksem hangen?

image

Niet echt, ik ga liever een uiltje knappen.

image

Want ik ben best moe geworden van alle frisse lucht en inspanning van vandaag. Tot morgen!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.