Zondag 12 juli – Herstelontbijt, team Djoko en lekkers

image

Herstelontbijt op zondagmorgen.

image

In no time op.

image

Ik begin aan dit project. De lijst is van plastic en komt van Action en ik ga hem kleur proberen te geven met de Annie Sloan verf die ik nog heb.

image

De foto’s die erin moeten komen ga ik zelf printen maar omdat de printer niet veel gebruikt wordt moet deze eerst gereinigd worden want anders worden de foto’s streperig. De printer doet dat helemaal zelf gelukkig.

image

Gelukt! De laatste 4 foto’s moet ik nog bewerken. Doe ik later.

image

Want de Wimbledon heren finale begint!  Ik hoor bij team Djoko.

image

Hij moet hard aan de bak en ik verkeer zwaar in de relaxmodus.

image

Met veel lekkers op tafel.

image

Jammer voor alle Federer aanhangers,  Djokovic wint! Ik kijk nog een of andere zwaar romantische tennis film op tv en duik dan lekker mijn bed in. Morgen is het nog steeds vakantie en komt Romy weer thuis!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.