Zon, kaarsen en salon

image

Vrijdag, 8 januari – Ik ben al vroeg op pad in mijn prachtige provincie. Qua weer is het een wereld van verschil met gisteren. Gisteravond begon het te regenen en binnen een paar uur was de ijspret over. Nu schijnt de zon.

image

Ik ga naar het gemeentehuis.

image

Ik denk dat ik een van de weinige mensen ben die nog in het bezit is van zo’n rijbewijs. Ik moet deze nu laten verlengen.

image

Op de terugweg haal ik de boodschapjes die ik gisteren vergat.

image

Bij Hema koop ik deze fijne geurkaarsen. Ze ruiken een beetje naar Zwitsal, erg lekker.

image

Eerst even een broodje.

image

Nog wat achterstallige administratie wegwerken en m’n nieuwe sharpies even testen.

image

Dan door naar de salon, ik vertrek er pas weer rond half zeven.

image

En dus heb ik niet veel puf meer om uitbreid te koken. Ik gooi deze groentefriet in de smartfryer en ik moet zeggen dat ik deze nog lekkerder vind dan die ik vorige week had. Na de maaltijd plof ik op de bank en wil er niet meer vanaf. Tot morgen!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.