Zaterdag 6 juni – Volgende klus, samenloop en een wijntje

image

Vandaag is het tijd voor de volgende klus, de nieuwe vloer moet erin!

image

Eerst het minst leuke ervan; de oude moet eruit.

image

Het lukt niet helemaal zonder schade op te lopen, dus loop ik rond met een Helon pleister op m’n vinger.

image

Het begint er al op te lijken.

image

Als de vloer er bijna in ligt vertrek ik. Er moet heel even gewerkt worden voor Look Good…Feel Better tijdens de Samenloop voor Hoop in Emmen.

image

Samen met Trijntje informeer ik bezoekers over Look Good….Feel Better terwijl Sharon en Winnifred uit het vrijwilligersteam van Emmen de visagie voor een fotoshoot verzorgen. Wat matchen onze outfits trouwens goed he? Puur toeval!

image

Kijk nou, als ik thuiskom staat alles weer op zijn plek. Goed gedaan mannen!

image

Ga ik nog even een wijntje pakken op de tennisvereniging waar dit weekend de clubkampioenschappen dubbel gespeeld worden. Ik ben er nu niet bij maar volgend weekend, bij de clubkampioenschappen enkel, ga ik wel mijn best doen. Tot morgen!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.