Workshop

Heb je zin in een leuke leerzame avond samen met vriendinnen of collega’s? Plan deze dan nu en vul je avond met een workshop huidverzorging en visagie!

Tijdens deze 2 uur durende workshop leer ik je alles over huidverzorging en het aanbrengen van een mooie make-up. Je krijgt van mij tips en adviezen over o.a. het reinigen van je huid, foundations, concealers, shapen van je gezicht, oogmake up en wenkbrauwen.

Ik zorg voor alle benodigdheden en bovendien krijg je na afloop een boekje mee als naslagwerk zodat je alles thuis nog eens door kunt nemen en dus ook zelf toe kunt gaan passen.

Minimaal 4 personen, prijs €15,- per persoon. De workshop vindt plaats bij jou thuis of op een andere locatie. Tot 15 km. vanaf Tweede Exloermond reken ik geen kilometervergoeding, daarbuiten is dat € 0,25 ct. per km.

Voor het plannen van een datum of voor meer info kun je bellen op telefoonnummer 06-411 344 20 of mailen naar info@mirandawolters.nl maar je mag ook onderstaand contactformulier invullen, ik zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen!

 

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.