Woensdag 4 januari – Business as usual, Makro en La Cubanita

thuiswerken miranda wolters

Zo na de feestdagen is het inmiddels alweer 4 januari. Onze feestdagen waren niet bijster feestelijk omdat man en ik beide geïnfecteerd raakten met een of ander virus. Dus, business as usual nu want ik ben alweer gewoon gaan werken.

kerst opgeruimd

Mijn voornemen was om de boom te laten staan tot Drie Koningen maar ik wil hem nu kwijt. Klaar met Kerst, op naar Pasen.

thuis

Ruimte!

onderweg

Aan het einde van de middag besluiten we er toch nog even gezellig samen op uit te gaan. Op naar Gronngen.

foodfestival groningen januari 2017

Na een flitsbezoek aan vrienden in de stad besluiten we nog even te gaan shoppen. Omdat het al bijna 6 uur is en alles in het centrum gaat sluiten gaan we naar de Makro. Deze foto maak ik omdat ik dit even wil onthouden. Een indoor Food Festival in Martiniplaza van 27 tot 29 januari a.s.  Op www.deculinaireverleiding.nl vind je alle info.

kitchenaid

Deze staat al tijden op mijn wishlist. Blijft daar ook nog even staan denk ik.

makro mayonaise

Deze laat ik ook staan. Past niet helemaal in de goede voornemens die ik op dit moment nog heb.

makro tony chocolonely

En het lukt ook om hier geen graai in te doen. Knap he?!

tapas la cubanita

Dit eet ik wel. Bij La Cubanita, het favoriete restaurant van mijn lief. Nu moet je weten dat hij erg, maar dan ook erg kieskeurig is in wat hij eet. Het is een wonder dat hij hier graag gaat eten and I love it.

paprika la cubanita

Ik probeer verstandige keuzes te maken en bestel gegrilde paprika. Ik verwacht een tapas schaaltje met iets kleins maar krijg deze reuze puntpaprika met iets teveel kruiden. Ik eet hem bijna helemaal op.

groningen

Met een volle buik duiken we de stad weer in. Groningen, ik vind je leuk.

galerij groningen

Deze vinden we trouwens prachtig.

heerlijk thuis

In de pyamalegging met de benen omhoog voor de tv. Na de verhuizing was het even wennen in dit nieuwe huis maar inmiddels zou ik niet meer terug willen naar het oude. Voorlopig zijn er nog genoeg klusjes hier die gedaan moeten worden dus we zullen ons de komende tijd nog niet gaan vervelen. Tot een volgende plog!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.