Woensdag 27 mei – Eigen bureau, Etsy shop en kitrandjes

image

Na de kantoordag van gisteren werk ik vandaag weer thuis aan mijn eigen bureau.

image

Romy mag haar boeken inleveren want het schooljaar en de examens zitten erop! Het wachten is alleen nog op de uitslag van dat examen…

image

De postbode heeft een pakketje voor me!  Het zijn 2 bandjes voor mijn fitbit die er super leuk uitzien. Ik bestelde ze in de Etsy shop van htparts en ik had ze binnen een week thuis.

image

Het klussen moet nu echt beginnen. Door een niet hele slimme planning komen mijn nieuwe meubelen morgen al en voordat ze in de woonkamer kunnen moet er in ieder geval geverfd zijn. Eerst moeten de ornamenten aan het plafond.

image

Dat er de afgelopen tijd zo uitzag. Gewoon 2 gaten erin.

image

Gewoon zelf doen. Ik denk dat ik het kan.

image

Gelukt! Nu nog een kitrandje en een laag verf.

image

Sjors vraagt zich af wat er nu allemaal weer gaat gebeuren.

image

Niet zoveel Sjorsie, ik ga even naar oma om de schuurmachine voor de tafel alvast te halen. Oma zit ondertussen gezellig te bellen en als ik de machine in the pocket heb kom ik snel weer naar huis en gaan we lekker slapen. Tot morgen!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.