Woensdag 24 juni – Tahin, soep en een virus

image

Mijn woensdag begint met mooie bloemen. Ik knip de gerbera’s op verschillende lengtes schuin af en zet ze in een hoge vaas.

image

Ontbijt. Rijstwafels met tahin. Smaakt als pindakaas maar dan nog lekkerder.

image

Hup, aan het werk. Ik regel wat zaken voor Look Good…Feel Better.

image

Romy kijkt gelukkig ook weer blij.

image

In het groentepakket van deze week zit en behoorlijke stronk broccoli.

image

Daar maak ik soep van. Met een zoete puntpaprika, kippenbouillon en wat knoflook.  Als de soep bijna klaar is zet ik de staafmixer er heel even in een bind ik de soep met een roux van bloem en boter. Op smaak brengen met wat zout en peper. Gemakkelijk en lekker!

image

Mijn lamp vind ik maar saai.

image

En daar doe ik dus wat aan. Met een kantrandje die ik bij de knutselspullen bij Action vond. Ik lijm deze erop met secindenlijm. Ik ben tevreden.

image

Laat in de avond gebeurt er iets heel ergs. Ik heb een bijlage in een mail geopend en daarin zat een zgn. cbt virus. Dit virus codeert alle word, excel, ppt en jpg bestanden op mijn computer en ik kan ze dus niet meer openen. Het mailtje kwam trouwens van Intrum Justitia en ging over een factuur van mijn webhost die ik niet betaald zou hebben. Ik wist wel dat dit niet kon kloppen maar omdat ik al eens eerder een akkefietje met dit incassobureau gehad had opende ik het mailtje en de factuur toch. Dom. Mijn virusscanner waarschuwde me trouwens niet maar gelukkig ben ik het virus snel kwijt. Mijn bestanden? Dat is een ander verhaal helaas. Tot een uur of half 3 ’s nachts probeer ik van alles maar ga dan toch maar slapen. Tot morgen!

1 Comment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.