Woensdag 23 september – Iets later, pasta pesto en Bridgewater

2015-09-23 08.12.27

Goedemorgen Jeff, heb je ook zo lekker geslapen vannacht? We hoeven pas om 8 uur op te staan omdat iedereen iets later begint vandaag. Lekker.

excel bestand

Werken met cijfertjes. Nooit mijn grootste liefhebberij geweest maar af en toe moet het.

de goyer look good feel better

Weet je nog dat ik je vorige week maandag vertelde over de geheime missie van mij en Henriëtte? We gingen dus naar Golf&Countryclub de Goyer in Eemnes omdat daar door een aantal mensen een golfdag georganiseerd werd waarbij alle opbrengsten voor Look Good Feel Better waren. Er werd gegolfd en er was een verloting, een diner en daarna een veiling. De opbrengst was uiteindelijk gigantisch en wij waren er ongelofelijk van onder de indruk. Ik mocht er pas vandaag over communiceren en hier is dus een foto. Voor Look Good Feel Better is dit een enorme opsteker en het betekent dat we weer een tijdje vooruit kunnen en nog meer mensen met kanker bij hun uiterlijke verzorging kunnen gaan helpen.

2015-09-23 15.46.59

Ik ben verkast van mijn werkkamer naar de eetkamertafel. Waarom? Mijn werkkamer ligt vol strijkgoed en daar heb ik even geen zin in/tijd voor.

chocoladepot

Deze staat achter me. Niet omkijken Miran.

2015-09-23 18.13.04

Jeff en ik eten met z,n tweetjes vandaag. Ik kook wat pasta en rooster de pijnboompitten. De tomaatjes gaan er op het laatst pas door en ik wil er wat pesto bij doen. Het potje dat ik nog heb ziet er niet zo smakelijk meer uit en ik moet dus eerst weer naar de supermarkt om nieuwe te halen. Heb jij dat ook, dat je pesto zo snel bederft?

simpele pasta pesto

Met wat rucola erdoor is het een lekker maaltje geworden. We scheppen allebei zelfs 2x op.

bridgewater sweet grace

Wax bar in de geur Sweet Grace van Bridgewater. Zooo heerlijk!

2015-09-23 20.05.45

Het is best koud vanavond en ik heb zin in een beetje knusheid. Met 2 gordijnen een klein eindje gesloten is het best gezellig in huis. Tot morgen!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.