Woensdag 19 augustus – Leuke afspraak, Medex en verlies

image

Vandaag heb ik samen met mijn collega Josien een leuke afspraak voor Look Good Feel Better.

image

We worden ontvangen met koffie en gebak, heerlijk!

image

We zijn op bezoek bij Medex. Het bedrijf waar ik heel lang geleden een tijd gewerkt heb en nu leidt mijn oud collega Ingrid ons rond in het nieuwe pand. We praten over een eventuele samenwerking tussen dit mooie bedrijf en onze stichting.

image

Medex is overigens ook het cosmeticamerk waar ik in de salon mee werk.

image

Mooie make upjes, hier gaat mijn hart sneller van kloppen. Echt waar.

image

We nemen afscheid, tot snel!

image

Thuis werk ik nog wat andere belangrijke zaken bij.

image

En dan moet ik ineens hollen. Ik was zo druk bezig dat ik mijn planning uit het oog verloor. Ik moet om 6 uur al een wedstrijd spelen!

image

Dat vooraf hollen was dus niet goed voor ons spel. We verliezen en ik geloof ik dat dit zelfs het einde van dit toernooi betekent. Geeft niks want er komen big meer en de rest van de week heb ik nog voldoende te doen. Welterusten!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.