Week 24 – 2019

tennis stb stadskanaal

Ik eindigde mijn weekoverzicht vorige week op Pinkstermaandag en daarom deze week een overzicht vanaf dinsdag. Mijn lief begint weer aan een nieuwe lesweek op de tennisvereniging. Hij vergeet nogal eens wat, dit keer zijn warme lange broek voor vanavond en die breng ik hem dus nog even.

avocado op toast

Mijn favoriete broodbeleg van dit moment. Avocado met ei op toast. Ik schreef er al eens eerder over.

nachtelijke lichtwolken

Woensdagavond ga ik tennissen en daarna drinken we nog een borrel. Uiteindelijk rijden we rond 23.30 uur naar huis en dan is dit wat we in de verte zien… Het zijn nachtelijke lichtwolken ontdek ik en ze schijnen redelijk zeldzaam te zijn.

Ik geef mezelf deze week een bos pioenrozen cadeau. Af en toe moet je gewoon iets liefs voor jezelf doen en ik vind ze prachtig! Jammer dat ze niet het hele jaar door verkrijgbaar zijn.

Vrijdag heb ik mijn laatste afspraken in de schoonheidssalon. Beautique by Miranda is niet meer…

Ik haal de ruimte leeg en prop zoveel mogelijk spullen in mijn autootje. Die gaan voorlopig in de opslag, want je weet maar nooit…

Zaterdag trek ik mijn golfkar weer uit de garage voor een rondje golf. Ik was jaren geleden redelijk vaak op de baan te vinden en wil het toch weer wat vaker gaan doen. Het is heerlijk buiten en ondertussen ben ik toch nog een beetje in beweging.

Ondertussen scheren de zwaluwen af en toe laag over de baan, zie ik wat paarden rennen in het naastgelegen weiland en komen we ondertussen een nest vol hoornaars tegen. Brrr.

De mannen dagen elkaar na afloop nog even uit, wie slaat de meeste ballen in een net? Ik kijk toe en geniet van een lekker biertje.

Zondag heb ik eindelijk tijd voor de rabarber. De plant in mijn tuin is ondertussen veel te groot geworden en ik pluk de dunste stelen. Ik snijd ze in stukjes en kook ze met wat water en suiker.

rabarbertaart

Om er uiteindelijk een vet lekkere rabarbertaart van te maken! Ik deel het recept binnenkort met jullie.

Deze week belooft het weer volop zomer te worden, ik ga genieten van het mooie weer! Tot volgende week.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.