Week 8 – 2023

De week begon voor ons met de verjaardag van Bibi, ze werd alweer 2! Ze pakte cadeautjes uit, we aten taart en genoten van de dag. De rest van de week was redelijk rustig, we hingen wat de toerist uit en ook was er toch nog nieuws op het gebied van onze huizenjacht.

Ik stond zondag al vroeg op om de slingers voor haar op te hangen. We logeren nog steeds in het huis van John en Jeanette omdat we op hun hondje Bas passen en dat is vooral vandaag best lekker. Alle ruimte om een feestje te vieren. Maar wat geef je een meisje van 2 dat al heel veel speelgoed heeft? Wij kochten een serveerwagentje met daarop een theeserviesje voor haar, van Frozen want Anna en Elza zijn op dit moment favoriet bij Bibi. Ze heeft de film trouwens nog nooit gezien.

En dan hoort daar natuurlijk ook een Frozen taart bij. Mazzel voor ons dat we die gewoon in de koeling bij Mercadona vonden. Ik dacht overigens dat het een slagroomtaart was maar hij blijkt gevuld te zijn met een chocoladecréme. Ook erg lekker.

Omdat Bibi heel veel alleen met ons is gaan we regelmatig met haar naar het ‘kindercafeetje’ zodat ze even met andere kinderen kan spelen. Het Side Street Cafe is te vergelijken met een eettentje waar je heerlijk kunt ontbijten en lunchen en die beschikt over een hele grote speelhoek inclusief glijbaan met ballenbak en een trampoline. We lunchen er regelmatig en ondertussen leeft Bibi zich dan even uit.

Bij vertrek uit Nederland kregen we wat cadeaus mee waaronder een set met daarin wat gereedschap. De schroevendraaier is favoriet speelgoed van Bibi, telkens als ze ergens een schroef ontdekt probeert ze deze los te draaien.

Woensdag rijden we naar de vuurtoren bij Santa Pola. Ernaast ligt een mooi wandelpad waar vandaan je een prachtig uitzicht over de kust ver beneden je hebt. Het weer is vandaag geweldig, de afgelopen dagen was het wat koud dus we lopen hier met een dikke winterjas aan die we maar snel uittrekken.

Na het bezoek aan het uitzichtpunt rijden we via de kustweg beneden terug naar de boulevard in Santa Pola. We doen er een drankje en pas aan het einde van de middag, als de zon al bijna onder is, zijn we weer thuis. Op het gebied van onze huizenjacht is er trouwens ook nieuws, we hebben via onze makelaar contact met iemand die alles weet van vergunningen voor verhuur en zij gaat voor ons uitzoeken of er voor het huis dat we bekeken vlak voordat we naar Nederland gingen toch nog mogelijkheden zijn. Wordt vervolgd dus.

In de dagen erna gaat het ineens minder goed met onze Sjors. Zijn hartkwaal zorgt ervoor dat hij veel hoest en na weer een bezoek aan de dierenarts lijkt hij vrijdag toch wat op te knappen. Zaterdag en zondag gaat het weer bergafwaarts, we nemen hem zondag nog mee naar de zee en het strand en ik moet hem dragen omdat wandelen echt te veel energie kost. Zondagavond, terwijl hij naast ons ligt te slapen op het kussen van Bibi, nemen we de beslissing dat we de volgende morgen de dierenarts weer voor hem gaan bellen omdat we hem niet langer willen laten lijden… Hoe het gistermorgen ging heb je inmiddels kunnen lezen op mijn Facebookpagina en Instagram account

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.