Week 7 – 2023

Zondag vertrekken we weer richting het Zuiden. Net als vorige week overnachten we in Valence en dat betekent 2 dagen zo’n 1.100 kilometer per dag rijden. Gelukkig gaat dat met Bibi en Sjors op de achterbank erg goed. Zondag dineren we bij Mc Donalds, wist je dat ze dat ze je eten hier in het restaurant in plastic serviesgoed serveren? Op één van de stops wil ik Bibi haar luier verschonen en leg ik eerst even alles klaar wat ik daarvoor nodig ben. Als ik me omdraai zie ik dit, ze is gewoon zelf op het kleine wctje gaan zitten en heeft de grootste lol. Ik besluit direct dat ik thuis een potje voor haar ga kopen, misschien is het tijd om met de zindelijkheidstraining te beginnen.

De reis gaat lekker voorspoedig en als we maandag de grens met Spanje naderen zie ik vanuit mijn ooghoeken in de verte ineens de witte bergtoppen van de Pyreneeën. Wat een prachtig gezicht!

Bijna thuis?! Nee, hier hebben we nog zo’n 650 kilometer te gaan.

Dinsdag zijn we thuis en die dag ben ik vooral bezig met het draaien van wasjes, opruimen en met opnieuw inpakken. Vanaf woensdag passen we namelijk een paar dagen op het hondje en het huis van John en Jeanette in Crevillente. Zij gaan een paar dagen naar NL voor het huwelijk van de zus van Jeanette. Sjors en Bas hebben een paar weken geleden al kennis gemaakt en vinden elkaar aardig dus dat is mooi meegenomen. Zeker omdat Sjors niet zo’n sociaal typje is, we zijn er erg blij mee. Het huis is natuurlijk een stuk ruimer dan ons appartementje op 5 hoog en die vrijheid is voor een paar dagen erg lekker. We lopen elkaar niet steeds in de weg en kunnen gemakkelijk van binnen naar buiten en andersom.

Bibi is dus ook de hele dag buiten te vinden en huilt tranen met tuiten als we de voordeur ‘s avonds dicht doen omdat het te koud geworden is. Ook voor haar zou een eigen plek met een lekkere tuin heel fijn zijn.

Overdag zitten we in het zonnetje bij het zwembad en ‘s avonds maakt Eddy de haard aan zodat het lekker warm wordt in het huis. Al met al hebben we een paar lekkere dagen in Crevillente, zondag komen John en Jeanette al terug en vieren we samen de 2e verjaardag van Bibi. Die foto’s zie je volgende week, tot dan!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.