Week 7 – 2019

De afgelopen week vulde ik met mijn werk voor Look Good Feel Better, stichtte ik bijna brand in eigen huis en had ik mijn tennisracket weer eens vast. Kijk mee in mijn weekoverzicht.
look good feel better workshop hoogeveen

Maandagmorgen rij ik naar Hoogeveen voor een Look Good Feel Better workshop. Het is al best weer een tijd geleden dat ik de vrijwilligsters daar gezien en gesproken heb en het is dus best leuk en nuttig om er weer eens bij te zijn. De workshop in Hoogeveen wordt overigens gegeven in het Toon Hermanshuis dat gevestigd is in het oude klooster. Een prachtig pand.

Dinsdagochtend werk ik eerst thuis en rond de middag vertrek ik richting Hoofddorp voor mijn afspraken bij L’Oréal. Eerst met de product brand manager van La Roche Posay en daarna zit ik met een aantal mensen die ons helpen met het communicatieplan van Look Good Feel Better. Superfijn en ook ontzettend leerzaam want ik leer weer erg veel van hen.

thuiswerken look good feel better

Woensdag zit ik weer lekker aan mijn bureau om wat administratie weg te werken.

huis vol rook door oven

Als je goed kijkt zie je inderdaad dat het buiten heerlijk weer is, maar ook dat het in mijn huis een beetje mistig lijkt te zijn. Ik wilde namelijk onze oven schoonmaken omdat deze de laatste keer ineens begon te roken. Er zat dus wat aangekoekt vet tegen het plafond van het apparaat. Ik dacht handig te zijn door de oven gewoon even aan te zetten zodat het vet wat gemakkelijker te verwijderen zou zijn.

huis in brand door oven

Dat was ook zo, maar wat je dan dus niet moet doen is met een stuk keukenrol proberen ook het vettige lampje in de oven te reinigen. Vliegt meteen in de hens, en flink ook. Ik kon het brandende stuk papier gelukkig snel in de spoelbak gooien maar toen stond het huis al blauw.

workshop look good feel better scheemda ozg

Donderdagmorgen was ik bij de workshop in het ziekenhuis in Scheemda. Even bijpraten en zien hoe een grote groep vrouwen een gezellige morgen samen had en uiteindelijk blij en met een mooie make up weer naar huis gingen. Voor mij nog steeds de bevestiging dat ik een super leuke baan heb.

carnabal tennis tatc

Ik heb geen toestemming voor het plaatsen van deze foto aan de dames gevraagd maar ik denk dat ze het prima vinden om zichzelf zo op het internet terug te zien. 🙂 Vrijdagavond vieren we het jaarlijkse Carnabal op de tennisvereniging en dat betekent verkleed tennissen. Mijn pakkie is niet heel bijzonder dit jaar maar het was wel erg gezellig!

uitwisseling papenburg ter apel tennis

Ook de zaterdag stond in het teken van tennis. We waren te gast bij onze Duitse tennisvrienden in Papenburg voor de interland Duitsland-Nederland. Vorig jaar won Duitsland en dit jaar willen wij de beker natuurlijk mee naar Nederland kunnen nemen.

papenburg ter apel tennis

De spelers, stuk voor stuk fanatieke tennissers.

tennis ist toll papenburg

We strijden voor wat we waard zijn maar uiteindelijk blijft de beker helaas in Duitsland. Einduitslag is 17-15 dus het was close. Gelukkig vinden we tennis nog steeds toll!

Tot volgende week.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.