Week 6 – Wereldkankerdag, lasagne en paaseitjes

look good feel better op de stip rtl 5 uur live

Week 6 begint op maandag 4 februari. Een hectische dag want vandaag is het Wereldkankerdag en dus ook de start van de actie ‘Geef een Glimlach cadeau’. 2 van mijn collega’s zijn aanwezig in het AVL in Amsterdam waar ook opnames gemaakt worden voor het item ‘op de stip’ voor het RTL4 programma 5 uur Live. Ondertussen heb ik het afgelopen weekend contact gehad met o.a. Metro en zij publiceren vandaag ook een artikel over onze actie. Oh ja, Omroep Max belt ook nog omdat ze ook aandacht aan het onderwerp willen besteden. Supertof en wij zijn er ontzettend blij mee!

loreal instagram look good feel better

Als dank voor onze samenwerking sturen we vandaag taart naar L’Oréal en hoe leuk is het dan dat zij op hun Instagram account deze foto plaatsen?! Volgende week heb ik weer een afspraak bij hen en helpen ze me weer een eindje verder op weg met ons communicatieplan.

jumbo spaarzegels

Dit is best grappig. Vroeger lachte ik mijn oma en mijn moeder altijd uit als ik ze zegeltjes zag plakken maar tegenwoordig spaar ik ze zelf. Ik kwam er namelijk achter dat ik op deze manier meer rente voor mijn geld krijg dan wanneer ik het op mijn spaarrekening zet. Ken jij nog een spaarrekening die 4% rente uitkeert? Ik niet.

lasagne

Ik zet weer eens een schaal lasagne in elkaar. Ze zijn er hier thuis dol op maar ik maak het eerlijk gezegd niet zo heel vaak. Ik zal mijn recept binnenkort een keertje met jullie delen.

lasagne met bechamelsaus

Lekker met spinazie, gehakt en bechamelsaus. Helemaal zelf gemaakt.

werken op locatie

Donderdag wordt mijn vader voor de derde keer aan zijn schouder geopereerd. Tijdens het wachten in het ziekenhuis dood ik de tijd met het wegwerken van wat achterstallige mail. Best fijn als je op deze manier en onder deze omstandigheden toch iets nuttigs kunt doen.

schoudertasje klein

Omdat het wachten uiteindelijk wel heel erg lang duurt besluiten mijn moeder en ik maar even wat boodschappen te gaan doen. We belanden uiteindelijk ook nog bij de drogist waar ze ook leuke tassen verkopen en ik krijg deze cadeau van mijn moeder, superlief!

wintersport ongeluk

Oeps. Jeff is op wintersport en ik krijg ineens dit appje. Hij brak al eens eerder een been en een pols in de sneeuw en ik schrik nu toch wel een beetje. Als ik hem bel neemt hij lachend op. Het blijkt wel een echt ongelukje te zijn maar dit keer heeft het niets met sneeuw te maken maar met jus. Hete jus over zijn hand. Doet best zeer.

paaseitjes jumbo

Ze zijn er weer hoor. Paaseitjes.

blindentribune FC Emmen

Mijn vader is dus best een bikkel want zondag ga ik met hem naar de voetbalwedstrijd FC Emmen – ADO Den Haag. Omdat hij zich inzet om samen met anderen een blindentribune te realiseren bij FC Emmen is RTV Drenthe ook aanwezig en volgen zij hem gedurende de wedstrijd.

rtv drenthe fc emmen blindentribune

Uiteindelijk worden er flink wat beelden geschoten en wordt het item de volgende dag op TV uitgezonden. Je kunt hem hier terugkijken, erg leuk!

FC Emmen speelt uiteindelijk weer een goeie wedstrijd en mag punten bijtellen in de eredivisie stand. Top!

Tot een volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.