Week 51 – Voetbal, kerstetentjes en cadeautjes en nog meer voetbal

fc groningen emmen

Na weer een paar weken stilte is het weer tijd voor een weekoverzicht! Deze bijna laatste week van het jaar was een beetje een rommelige week maar wel een erg leuke! Zondag waren we in de Euroborg in Groningen voor de voetbalwedstrijd FC Groningen tegen FC Emmen. Voor mijn lief een beetje een lastige wedstrijd omdat hij zowel Grunn als Emmen de punten gunt. Ik zat er natuurlijk voor Emmen, het werd pas op het laatst een spannende strijd en uiteindelijk mochten de Emmenaren de punten mee naar huis nemen!

lokaal victoria zeist

Maandag was ik voor het laatst dit jaar op kantoor in Zeist. Op zo’n laatste werkdag samen ruimen we op en er gingen dus bakken vol rommel en papier de container in. Lekker productief dus. Rond zessen vertrokken we naar Lokaal Victoria in Zeist voor het eindejaars etentje en ik heb alleen het toetje vastgelegd. Groot, zoet en lekker.

Een van de kerstcadeautjes die we dit jaar kregen, een mooi palet van Be Creative, het make up merk van Ici Paris XL.

Sjors in zijn favoriete houding. Slapend…altijd.

Ik maakte deze week een begin in dit boek. Het boek is er al jaren maar werd in een nieuw jasje gestoken. Ik weet nog niet zo goed wat ik ervan moet vinden.

De laatste afspraken van dit jaar in de schoonheidssalon. Ik maak vooral veel mooie wenkbrauwen.

Deze week waren ook de laatste uitzendingen van dit jaar van Evers staat op. Ik ga de humor van de jongens in de ochtend missen tijdens mijn autoritjes naar kantoor. Vrijdag sluit ik aan het einde van de middag mijn laptop en nu heb ik vakantie! 2 weken geen afspraken en deadlines, heerlijk!

Op de tennisvereniging organiseert Wessel het jaarlijkse klaverjastoernooi. Ik zit er eigenlijk voor spek en bonen bij want ik kan niet klaverjassen maar de borrel na het toernooi is ook erg gezellig. En ik zorg ervoor dat mijn lief weer veilig thuis komt. Ook belangrijk.

Dit weekoverzicht start en eindigt met voetbal. Dit keer op de Oude Meerdijk in Emmen waar we de Emmenaren met 0-2 zien verliezen van Willem II.

Om ’s avonds jezelf op tv terug te zien is wel lachen hoor. De jongens van Willem II achter ons hebben overigens niet gelachen want ook zij waren verliezers. Omdat ze de avond voor de wedstrijd niet braaf waren gaan slapen mochten ze de wedstrijd voor straf op de tribune gaan volgen. Boefjes zijn het dus.

Tot een volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.