Week 51 – 2022

Jeetje, week 51 alweer… Wat is dit jaar voorbij gevlogen en wat waren er ook dit jaar weer veel mooie momenten. Minder mooie momenten waren er helaas ook en deze week was een week die we liever anders hadden zien verlopen. Kijk maar mee in mijn overzicht.

Zondag maken we ons op voor de WK finale tussen Argentinië en Frankrijk. Ik maak me letterlijk op met onder andere de double wear foundation van Estee Lauder. Hoe de finale afliep weten we inmiddels allemaal. Wij keken de wedstrijd met vrienden in Crevillente en ook Bibi vermaakte zich enorm.

Kort nadat wij hier in september aankwamen kregen we het nieuws dat een vriend van Eddy ernstig ziek bleek te zijn. Zijn gezondheid ging de afgelopen tijd heel erg snel achteruit en toch komt het nieuws dat hij niet lang meer te leven heeft als een mokerslag bij ons binnen. Eddy wilde kortgeleden naar NL vliegen om hem nog te kunnen zien maar hij stelt zelf voor om te videobellen op een moment dat hij daar genoeg energie voor heeft. In het buitenland wonen is nu even niet zo leuk maar gelukkig is er chocola. Dinsdag gaan we even met Bibi naar het Side Street Café waar ze lekker even kan spelen en ik bestel er de lunchspecial van de dag. Soep en een broodje, erg lekker.

Woensdagmorgen krijgen we een berichtje vanuit Nederland dat de toestand van de vriend van Eddy heel erg snel achteruit gaat en dat het niet lang meer zal duren voor hij overlijdt. Er is niets dat we kunnen doen behalve in gedachten bij hem en zijn familie te zijn. Bibi geeft haar papa een extra knuffel.

’s middags maken we toch nog een foto van ons drietjes in het park die ik gebruik om naar de kinderen en mijn ouders in NL te sturen om ze fijne feestdagen te wensen. Zo dubbel allemaal…

Het nieuws van het overlijden van M. komt de volgende dag. We boeken direct een ticket voor Eddy om bij zijn afscheid te kunnen zijn, ik kan helaas niet mee vanwege Sjors, hij mag vanwege zijn gezondheid niet vliegen en we hebben hier in Spanje geen oppas voor hem.

Onze kerst gaat er dus iets anders uitzien dan we gedacht hadden. Eddy vertrekt 2e kerstdag in alle vroegte naar Nederland en vliegt dan de 30e weer terug naar hier. Vrijdag en zaterdag ondernemen we niet zo heel erg veel. Wel doe ik wat boodschappen voor het dessert op 1e kerstdag, dat gaan we in Crevillente vieren en ik heb beloofd voor het toetje te zorgen. Verder lummelen en wandelen we wat en dat is voor nu even helemaal prima. Tot volgende week…

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.