Week 48 – 2022

Heb jij dat ook weleens, dat je terugkijkt op de afgelopen week en je eigenlijk niet eens meer precies kunt herinneren wat je allemaal deed? Zo’n week had ik dus, maar gelukkig hebben we de foto’s nog. Kijk maar mee.

Maandag werden we getrakteerd op een lekker zonnetje. De weersvoorspelling voor het einde van de week voorspelt niet veel goeds dus we genieten er nog maar even flink van. Trouwens, het is hier inmiddels snel een stuk kouder geworden want ineens moest ik de warme truien en lange broeken tevoorschijn halen. ’s morgens en ’s avonds kun je de deur sowieso niet meer uit zonder jas en overdag kun je soms best wat laagjes uittrekken. Toen we hier vorig jaar rond deze tijd waren was het nog ruim 25 graden overdag, benieuwd of we dat deze maand nog een keertje gaan halen. Dinsdag kijken we natuurlijk naar de WK wedstrijd van ‘ons’ Nederlands elftal, dit keer gewoon op de bank thuis.

Woensdag zijn we onderweg en besluiten we even te stoppen bij het vliegveld van Alicante. We zoeken een plekje op langs de landingsbaan waar we alle aankomende en vertrekkende vliegtuigen perfect kunnen zien. We staan er best een tijdje en Bibi vindt het superleuk, de volgende keer gaan we iets vroeger op de dag en nemen we een picknickmand mee, haha!

Donderdag lunchen we weer een keer bij Restaurante San Antonio in Los Alcazares. We drinken wat en Eddy eet een paar verschillende broodjes en ik bestel samen met Bibi natuurlijk tortilla en albóndigas, Bibi’s lievelingseten hier. Ik reken uiteindelijk € 22,50 af en we rijden met een volle buik weer naar huis.

Bibi valt onderweg naar huis natuurlijk als een blok in slaap dus die leg ik thuis met haar jasje nog aan in bed. Kan gerust hoor, haar kamertje is hartstikke koud. Als we ’s avonds nog wat boodschappen gaan doen komt de regen met bakken uit de hemel en uiteindelijk blijft het tot vrijdagavond regenen.

Omdat we de buien al zien aankomen boek ik voor Bibi een middag spelen bij het Play Cafe hier in de buurt. In het Play Cafe staan allemaal kleine huisjes waarin kinderen kunnen spelen, het ene huisje is een kapsalon, het andere een winkeltje en er is zelfs een dierenarts en een brandweerkazerne. Ook is er een leuke apenkooi met daarin een trampoline en een glijbaan met ballenbak. Terwijl wij koffie drinken vermaakt ze zich prima en zo komen we de regenachtige middag met gemak door.

En dan is het alweer weekend. Zaterdag schijnt de zon gelukkig weer, ik weet dat we niet mogen klagen maar na 2 dagen regen is dit weer ook wel weer fijn. We rijden even naar La Zenia boulevard voor een boodschap en nadat ik Bibi voordeed hoe ze haar handjes in haar jaszakken kon doen kwamen ze er natuurlijk niet meer uit. Wat lijkt ze al groot zo… In de middag rijden we naar Benijofar om bij Supermercado Diferente even wat kroketten en frikadellen in te slaan want we gaan voetbal kijken bij John en Jeanette. Terwijl wij naar de wedstrijd kijken vermaakt Bibi zich met Juf Roos op Youtube en na afloop van de wedstrijd bakt Jeanette de snacks voor ons bruin. Het was weer een lekkere week, tot de volgende!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.