Week 47 – 2023

We begonnen de week in een t-shirt en eindigden met een jas. Black Friday is hier ook een ding, Bibi at chips als ontbijt en we kregen afgelopen weekend bezoek uit NL.

Op zaterdag en zondag staat de churrokraam in het dorp dus zondag was ons ontbijt lekker vet. En misselijkmakend want Eddy en ik voelden ons beide niet zo lekker na deze vettigheid.

We begonnen deze week in een t-shirt maar richting het einde van de week gaan de temperaturen iets zakken, de Spaanse winter is begonnen! Zondagavond werden we weer getrakteerd op prachtige luchten.

Maandag reden we naar de kust voor een kort bezoekje aan John en Jeanette. Zij zijn vorige week verhuisd en we halen er even 2 ventilatoren die zij niet meer gebruiken. Komt goed uit want de ventilator in onze grotwoning is kapot. Na de rondleiding door het mooie nieuwe huis en een drankje vertrekken we weer. Bibi kreeg een schattig rieten tasje en een springtouw van Jeanette en die moet nu natuurlijk overal mee naartoe, hoe cute.

Woensdagmiddag schijnt de zon flink en is het in de zon en uit de wind lekker warm. Ik besluit buiten te gaan zitten om te schrijven, wat een luxe. Er liggen op dit moment nog wat opdrachten voor de krant en ook ben ik bezig met een eigen boek waar ik nu verder nog niets over verklap. Later meer!

Donderdag maak ik de casita klaar voor bezoek want dit weekend komt Renate langs, we hebben elkaar in februari voor het laatst gezien dus het is wel weer tijd om bij te kletsen! Vrijdag heerst er hier ook Black Friday gekte, we kopen een paar nieuwe schoenen voor Bibi want de voetjes groeien als kool!

Zaterdag ontbijten we bij Victor in het dorp. Meestal komen we er voor de lunch en dan krijgt Bibi van de dames van de bediening altijd een schaaltje chips. En nu dus ook, als ontbijt. Kan gewoon.

Renate is inmiddels aangekomen en we besluiten zaterdag met haar naar Alicante te gaan. We bezoeken wederom het kasteel en slenteren nog lekker even door de stad. Al met al verzamel ik weer flink wat stappen op mijn stappenteller. Alleen jammer dat zowel mijn telefoon als mijn horloge een heleboel stappen niet registreerde omdat ik achter de kinderwagen liep. Mijn horloge telde niets en mijn telefoon zat in de tas die aan de kinderwagen hing. Beetje jammer.

Zondagmiddag brengen we door in Elche. Een wandeling door het park en we laten Bibi even lekker uitrazen in de speeltuin. Na afloop even eten bij de wok in Aspe en zo is het weekend alweer voorbij! Morgen nemen we weer afscheid van Renate, nooit een leuk moment…

Via de kinderen in NL hoor ik trouwens dat de winter bij jullie nu ook echt in aantocht is, ik wens jullie een droge winter met veel zon óf juist heel veel sneeuw als je daarvan houdt.

Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.