Week 46 – 2020

Ik begin mijn week op maandagmorgen met een flinke kop thee in de té schattige mok die ik een tijd geleden van Romy kreeg. Ondertussen beantwoord ik wat mails.

Deze week staat er weer een controle afspraak bij de verloskundige in de agenda. Bebe en ik worden beide weer goedgekeurd, ze groeit lekker en dat is aan mijn buik ook wel te zien. We maken gelijk een afspraak voor de 3D echo, ik ben zo benieuwd naar hoe dat gaat zijn!

Cravings heb ik niet echt tijdens deze zwangerschap, wentelteefjes zijn mijn all time favoriet en ik eet ze heel vaak als lunch.

Verspreid over de hele week ben ik regelmatig op pad voor de kranten waarvoor ik schrijf. Zo mag ik onder andere naar Haarhuis Hammer in Assen, de dames daar ken ik nog vanuit mijn werk voor Look Good Feel Better en ik vind het ontzettend leuk om ze even weer te zien en te spreken. Gek genoeg geniet ik ook van het bijzondere weer deze week, de mist wordt afgewisseld door zon en qua temperatuur is het best aangenaam.

Best fijn trouwens dat Romy deze week zomaar weer eens een weekje thuis is, samen werken we aan de keukentafel en zo heb ik er dus ineens een collega bij. Werken doe ik overigens ook gewoon op bed, niets heerlijker op dit moment dan af en toe even op bed te liggen.

Sjors heeft ondertussen bijna alle baby items in huis al uitgeprobeerd. Zo mocht hij al een klein rondje in de kinderwagen maken en zat hij ook al even in de maxi cosi. Deze week werden ook de box en het voedingskussen getest en goedgekeurd.

Aan het einde van de dag kruimel ik naar boven met mijn schaaltje fruit en wat drinken en voor het slapen gaan smeer ik mijn buik lekker in met Body Partner van Clarins. Toevallig kreeg ik deze tijdens mijn laatste training voor ICI Paris XL bij Clarins. Body Partner is een crème die striae en zwangerschapsstrepen helpt voorkomen die door gewichtsschommelingen ontstaan. Vond ik het toen een product waarvan ik niet zo goed wist wat ik ermee moest, mijn striae was op dat moment al 20 jaar oud, nu zorgt het ervoor dat ik er niet nog meer strepen bij krijg! Tot nu toe doet de crème zijn werk goed dus ik smeer nog even door. Tot een volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.