Week 44 – 2019

Afgelopen weekend hielpen we vrienden met verhuizen en deze prachtige kast paste, gelukkig voor ons, niet meer in hun nieuwe interieur. Mijn week begon dus met het inruimen van onze nieuwe aanwinst. Ik ben er superblij mee!

De winter is in aantocht en dat betekent weer koude en droge handen. Deze handcreme van Chanel verzorgt niet alleen maar heeft door de toevoeging van zoethout ook nog eens een liftende werking. De creme gaat huidveroudering tegen en voorkomt de vorming van pigmentvlekjes.

Ik at deze week alweer een paar keer winterse kost, waaronder hutspot! Ontbijtfavoriet is nog steeds havermout met koek- en speculaaskruiden of kaneel en een klein beetje honing.

Op Instagram heb je misschien al voorbij zien komen dat ik aan de slag ging met een nieuwe klus. Ik mocht een aantal artikelen schrijven voor een regionale krant en daarvoor interviewde ik deze week een aantal plaatselijke ondernemers.

Ik gebruikte al jaren een zwarte organiser als agenda en notitieboek en vond dat het tijd was voor vernieuwing. Bij Bol.com bestelde ik daarom dit mooie groene exemplaar van Kalpa.

Ondanks het feit dat ik een verschrikkelijke koukleum ben kan ik toch enorm genieten van de herfst. Maar dan wel het liefst onder een dekentje op de bank met warme chocomelk en brandende geurkaarsen. 🙂

Vrijdagavond stond de laatste avond voor de najaarscompetitie op het programma. Helaas voor ons bleken de banen toch iets te nat en glad en moesten we de 1e wedstrijd al na 3 games staken. Gelukkig hadden we voor voldoende hapjes gezorgd en werd het alsnog een gezellige avond.

Ook op zaterdagavond was het gezellig. Een van onze collega’s bij ICI Paris XL nam afscheid en met hem dronken we natuurlijk een afscheidsborrel.

Zondag was ik, samen met mijn vader, natuurlijk weer aanwezig bij het voetbal in Emmen. We zagen FC Emmen winnen van Vitesse en het was weer een feestje hoor! Tijdens de wedstrijd tegen Fortuna Sittard 2 weken geleden werden we trouwens vergezeld door een verslaggever van het AD die een mooi artikel schreef over hoe mijn vader het voetbal als blinde beleeft. Het artikel vind je hier terug.

Tot een volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.