Week 43 – 2023

Deze week vierde Noord Nederland herfstvakantie en dat betekende voor ons een drukke maar ook heel gezellige week vol bezoek uit Nederland. De week begon met een ontzettend grote verrassing, lees snel verder!

Eddy bleek namelijk al weken iets van plan te zijn en…ik zei ‘ja”! Ik was totaal overrompeld en zag deze absoluut niet aankomen en zoals je op de foto’s denk ik wel kunt zien was het best wel ff een emo momentje.

Eddy’s broer en zijn beste vriend en zijn gezin zijn deze week bij ons en samen reden we naar Novelda om hen het prachtige kerkje te laten zien waar we zelf al heel vaak geweest zijn. Ik zat samen met Bibi en Anita en de kinderen nog binnen van de muziek van het orgel te genieten terwijl iedereen al lang weer buiten was. Toen ik Bibi bij de hand pakte en ook naar buiten liep zag ik Eddy daar voor de deur ineens op zijn knieen liggen en mijn eerste gedachte was, echt waar, dat hij gevallen was. Maar hij stelde me toch echt de vraag en natuurlijk hoefde ik over het antwoord niet na te denken. Ik was trouwens niet de enige die vooraf niets in de gaten had want Eddy had echt helemaal niemand ingelicht. Vandaar ook dat er pas beeldmateriaal gemaakt werd toen de vraag al z’on beetje gesteld was, haha!

Ons plan is om in Nederland te gaan trouwen, ergens aan het begin van 2024. Ik hou je op de hoogte!

In Elche vind je het Rio Safari Park, de dierentuin. Wij waren er al eerder geweest en gingen deze week ook nog even met de hele groep. Ik had alleen de temperatuur van die dag niet helemaal goed ingeschat en liep er in een lange broek en shirt met lange mouwen rond terwijl een zomerjurkje ook prima had gekund. Dat is een beetje het nadeel van deze tijd van het jaar, ’s ochtends en ’s avonds moet je wel een warme trui of jas aan maar in het zonnetje wordt het overdag nog heerlijk warm.

Bibi vroeg er de afgelopen tijd al zo vaak naar, ze wilde graag in de trein! Gelukkig voor haar rijdt er in de dierentuin een ’trein’ en ze voelde zich erg stoer en groot toen ze zelf op een bankje mocht zitten. De kamelen kwamen trouwens wel heel dichtbij.

We vermaakten ons prima, de dierentuin is niet supergroot maar groot genoeg voor een hele middag plezier. Bibi durfde zelfs de pony’s te aaien en ook de geitjes kregen van haar wat extra hooi.

We gaven onze visite een rondleiding door Alicante en er werd ook nog gezwommen! Ik moet bekennen dat ik al een paar weken geen gebruik meer maak van ons zwembad, we hebben geen verwarming en hij is nu echt ijskoud!

Ome Johnny bracht Bibi ook nog ff naar school deze week, leuk om hem te kunnen laten zien hoe we hier wonen en leven. De week vloog voorbij, in het weekend vertrokken de gasten allemaal weer maar kwamen er ook nieuwe gasten voor terug, dat zie je volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.