Week 42 – 2020

Ik begin dit weekoverzicht met een niet al te scherpe foto. Wilde deze toch gebruiken omdat deze mijn activiteiten van de afgelopen week goed omschrijft. En ik niet zoveel foto’s maakte. Toch wilde ik jullie even laten weten hoe het met me gaat.

Het was de week van de 20-weken echo, weer een spannend moment. De dagen ervoor was ik toch een beetje gespannen en waren we uiteindelijk natuurlijk dolblij met een goede uitslag. Onze bebe is helemaal goedgekeurd en zwaaide ook nog even gezellig naar ons. Ik voel me goed en geniet volop van mijn groeiende buik vol leven maar merk nu wel dat mijn lijf geen 20 meer is. 🙂

En dus kreeg ik op het hart gedrukt dat ik het wat rustiger aan moet gaan doen en voldoende rust moet nemen. Best lastig want ik ben iemand die gemakkelijk door blijft gaan tot ze erbij neervalt en ik vind het lastig om ‘nee’ te zeggen. Komt goed. Het is deze week herfstvakantie en eigenlijk stond er een korte vakantie dichtbij huis gepland. Vanwege corona annuleerden we deze en ik baalde daar eerst best wel van. Misschien kunnen we ergens voor de uitgerekende datum alsnog gaan.

Ondertussen groeit de baby uitzet en dat is dan wel weer leuk. De oude box van Jeffrey en Romy heeft een plekje in de woonkamer gekregen en van mijn broertje en zijn vriendin kregen we een nog nette Bloom kinderstoel. Eddy’s vader heeft de oude wieg van Eddy en zijn broer van zolder gehaald en die gaan we opnieuw bekleden en de eerste tijd gebruiken.

En zo werd dit weekend ook het weekend van de eerste slapeloze nachten. Normaal gesproken slaap ik zodra ik mijn kussen aanraak maar dat is nu even anders. Op mijn buik slapen lukt niet meer en ondanks dat ik moe in bed kruip kan ik gewoon niet stil blijven liggen! Na opnieuw ruim een uur naar het plafond gestaard te hebben stond ik gisteravond rond 1.30 uur maar weer op en heb ik beneden nog een tijd YouTube filmpjes zitten kijken. Vanmiddag maar een middagdutje doen dus.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.