Week 41 -2023

Deze week was niet een hele spannende of actieve week en dat had vooral te maken met het virus dat Bibi van school mee naar huis genomen had.

Het was dus vooral dit. Ik werkte wel een beetje maar dat beperkte zich grotendeels tot wat tikken op mijn laptop in bed. Zakdoeken, paracetamol en hoestdrank sleepten ons door de week. Maandag was Eddy jarig en gelukkig was hij niet ziek. Angel, onze klusjesman, had hem uitgenodigd om naar een voetbalwedstrijd van Elche te gaan en hij had dus gelukkig een leuke dag.

Hadden we deze week op maandag al een nationale feestdag, donderdag diende de volgende zich alweer aan. Bibi en ik voelden ons iets beter en we gingen er dus op uit. Een mooie autorit bracht ons naar de bergen bij Busot waar we de Canelobre grot wilden bezoeken. Net als heel veel andere mensen trouwens, het was me er een potje druk! Het uitzicht was adembenemend trouwens.

De grot was de moeite waard, we moesten even wachten maar konden uiteindelijk onder begeleiding van een gids naar binnen. De tour duurt ongeveer 40 minuten en de uitleg wordt zowel in het Spaans als in het Engels gegeven. Goed voor onze taalontwikkeling.

En toen was het alweer weekend. Ik bakte ontbijtpannenkoekjes en die waren een hit. Bibi had de hele week niet veel gegeten en zaterdagmorgen at ze maar liefst 3 pannenkoekjes op! Je begrijpt dat ik het recept ga onthouden en dit dus vaker ga maken als ontbijt. Zaterdagavond na het eten besloten we nog even naar de speeltuin te gaan. Zo rond negenen in de avond zijn er nog genoeg andere kinderen om mee te spelen en toen Bibi uitgeschommeld was haalden we nog ff een ijsje. Life is good.

Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.