Week 39 – 2023

De week waarin ik weer afscheid moest nemen van Jeff, zijn vakantie bij ons zit er weer op. Verder hadden we, voor iedereen die het nog niet wist, een leuke verrassing!

We hebben het best lang stil moeten houden op social media maar nu we het eindelijk aan iedereen mogen vertellen doen we dat natuurlijk ook. Via Facebook en Instagram hebben we inmiddels al zoveel enthousiaste berichtjes gekregen van bekenden en onbekenden die ook gaan kijken en dat maakt de voorpret nog groter! Eddy en ik zijn eerlijk gezegd best wel nieuwsgierig en zenuwachtig, we hebben de aflevering zelf ook nog niet gezien! Begin van de week was Levine, een vriendinnetje van Bibi, jarig en we gingen naar haar (zwem)feestje.

’s morgens of ’s avonds maakt niet uit, de omgeving van Casa la Rambla is altijd mooi. Ik ben niet bevooroordeeld ofzo…

Dinsdag was even geen leuke dag, we brachten Jeff naar het vliegveld. Hij was 2 weken hier geweest en dan is het toch even slikken als we hem naar Alicante brengen. Trots op ‘m, hij ging deze zomer al alleen op reis naar Griekenland en stapte nu ook in z,n uppie in het vliegtuig naar hier.

Taart als troost. Helpt altijd. Bibi heeft op school een agenda gekregen die ze iedere dag mee naar huis krijgt en waar juf in noteert of ze gedronken en gegeten heeft en of er andere bijzonderheden zijn. Waar wij wonen wordt behalve Spaans, ook Valenciaans gesproken, een dialect dat we absoluut niet verstaan. In haar agenda is de tekst ook in het Valenciaans, gelukkig helpt Google lens vertalen.

Voor mijn verjaardag kreeg ik een nieuwe lamp voor het uitharden van gellak. Die had ik zelf op mijn verlanglijstje gezet, samen met nieuwe lakjes. Hoef ik niet meer om de dag mijn nagels te lakken.

Volgende week staan we in ‘Week in Week uit’, de krant in NL waar ik nog regelmatig voor schrijf. We moesten nog ff een foto maken en dat lukte zoals je ziet niet direct.

Zondag waren we op bezoek bij Juan Carlos Ferrero in Villena. Of eigenlijk op de tennisacademie van Juan Carlos waar deze week een groot toernooi gespeeld wordt. Vlak langs de banen was het veel te warm om te zitten door de felle zon, we zochten de schaduw op en genoten de hele middag van mooi tennis.

Voor wie de naam Juan Carlos Ferrero niets zegt, hij is een oud-tennisser die zijn eigen tennis academy hier in Spanje heeft en hij is al een aantal jaren coach van Carlos Alcaraz, de huidige nummer 2 van de wereld. We hebben Bibi aan het einde van de middag even voor de fotowand gezet zodat ze vast even kan wennen aan het gevoel, volgens papa wordt ze later namelijk de nummer 1 in het damestennis. 🙂

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.