Week 38 -2023

Deze week was ik jarig en dat werd natuurlijk gevierd! Ook maakten we een leuke verrassing bekend op social media en daar kregen we veel enthousiaste reacties op. Kijk je ook weer mee?

Maandagmiddag gingen we naar het strand. Bibi gaat iedere ochtend naar school, doet daarna een dutje en er blijft dus nog genoeg tijd over om samen leuke dingen te doen. Maar van spelen met zand word je moe, ze viel op het strand gewoon weer lekker in slaap!

Dinsdag wilden we een middagje naar Alicante en het was voor Jeff al lang geleden dat hij er voor het laatst was. Helaas was het weer niet echt heel goed, toen we naar de lift liepen om naar het kasteel te gaan begon het te hozen en we kwamen dus als verzopen katten bij de lift aan. Gelukkig was de zon ook snel terug en waren we in no time weer droog. Bovenop de berg besloot Jeff dat hij eigenlijk nog helemaal niet naar huis wilde, hij zou woensdag namelijk weer terugvliegen. Na overleg met zijn vader en zwager/collega Max in Nederland werd de terugreis een week opgeschoven. Heerlijk dat hij nog wat langer bleef!

Woensdag maakt het personeel van Ricardo in de wijngaard naast ons huis een begin met de pluk van de druiven en hij komt ons ook 2 dikke trossen brengen. Lekker! Bibi is maar wat blij dat Jeff nog niet naar huis gaat, kan ze nog heel vaak op zijn nek zitten, haha!

Het is hier natuurlijk ook gewoon najaar en dat merk je vooral aan de frisse ochtenden en avonden. Een heel fijn jaargetijde want overdag is het nog warm genoeg om te zwemmen of naar het strand te gaan maar de airco hoeft ’s nachts niet meer aan. Overdag wordt het nog met gemak 25 graden.

Donderdag is het feest want ik ben jarig! Mijn verjaardagstaart maak ik zelf met wat hulp van een recept van Pinterest. Het is een slagroom aardbeientaart en hij was snel op dus blijkbaar erg lekker.

En toen maakten we onze verrassing bekend op social media: Op 8 oktober a.s. zullen we om 21:30 uur te zien zijn in ‘Het Roer Om’ op SBS6. We zijn het afgelopen jaar gevolgd door de camera’s en het was echt een leuk avontuur! Vorig jaar, kort voor we naar Spanje vertrokken, kreeg ik via Instagram een berichtje van iemand van de productiemaatschappij met de vraag of we mee wilden doen aan het programma. Eddy en ik hadden er wel over gesproken maar ik twijfelde, Eddy wilde wel. Na er nog even over nagedacht te hebben besloten we samen het toch te gaan doen. We hebben de aflevering zelf ook nog niet gezien en zijn zo benieuwd naar hoe het geworden is! We hebben onze buren en alle anderen die ons hier de afgelopen tijd geholpen hebben uitgenodigd om de uitzending bij ons te komen kijken, spannend!

Tot volgende week.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.