Week 36 – 2023

Nadat de eerste visite vorige week dinsdag al bij ons aankwam vertrok de laatste afgelopen dinsdag weer. Verder werkte ik nog wat aan de website zodat deze online kon gaan en maakten we een leuke stadswandeling in Alicante.

Eddy had het er maar druk mee want bijna alle visite moest ook weer naar het vliegveld van Alicante gebracht worden. Nu is dat gelukkig maar een half uurtje rijden dus kost het niet veel tijd. Maandag maakten we nog even een foto met de laatste gast en ook werd er nog even een potje gepetanqued. (schrijf je dat zo?) Tim vertrok dinsdagmorgen weer naar Nederland.

Ik deed vervolgens dikke bergen was, maakte schoon en maakte nog wat laatste foto’s voor de website en social media.

En daarna kon de website ‘live’! Ik verstuurde als eerste de nieuwsbrief met het goede nieuws naar iedereen die zich de afgelopen tijd aangemeld had, als nieuwsbrieflezer hoor je nu eenmaal bepaalde privileges te hebben toch? Later op de dag was het leuke nieuwtje ook op Facebook en Instagram te lezen. Wil je de nieuwsbrief trouwens ook ontvangen? Schrijf je dan hier in.

Bibi was nogal moe van alle drukte van vorige week dus ze deed het rustig aan. In het winkelcentrum kwamen we er dit keer niet onderuit, ze wilde zo graag in de bus!

Zaterdag reden we naar Alicante, parkeerden onze auto dichtbij de haven en liepen de stad in. Als je vanaf de haven richting het kasteel loopt kom je eigenlijk altijd uit in het mooiste stukje van de stad en tegelijkertijd volgens mij ook de oudste wijk van de stad, el barrio de Santa Cruz. We slenteren richting het strand en van bovenaf heb je dan een mooi uitzicht op de badgasten.

Bibi vond het maar vermoeiend dus die viel in slaap. Ik probeerde nog een leuke selfie te maken op de esplanada maar die pakte niet zo goed uit dankzij de felle zon. Ik plaats ‘m toch want zo kom ik zelf ook nog een keertje voor in mijn weekoverzichten. 🙂

Het was weer een lekkere week, op naar volgende week en ik kijk ernaar uit want Jeffrey komt op bezoek!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.