Week 34 -2023

We zijn voor wat betreft Casa la Rambla nog steeds in afwachting van de vergunning voor de verhuur van de gastenverblijven, het is nog steeds zomervakantie in Spanje dus we verwachten dat er binnen nu en een paar weken nieuws zal zijn. Ondertussen zijn er genoeg andere dingetjes te doen dus we vervelen ons niet!

Terwijl ik het huis schoonmaak en de wasjes draai komen er vrolijke geluiden uit het zwembad, Bibi heeft de grootste lol met papa. Zondagavond rijden we naar La Marina om er een lekkere Deutsche schnitzel te eten, hij was erg lekker!

Vorige week was het al de hele week feest in het dorp en maandag wordt deze afgesloten met wateractiviteiten voor de kinderen en ’s avonds is er een groot vuurwerk. Het schuimfeest in het park is wat Bibi betreft een grote hit, eerst is ze nog wat voorzichtig maar al snel ligt ze er languit in.

Omdat ze zoveel in het zwembad ligt zijn de zwembroekjes die Bibi had al helemaal versleten, de kwaliteit zal we niet al te best zijn want het elastiek ligt er helemaal uit. Ze mag een nieuwe uitzoeken. Het worden er 2 want ze kan niet kiezen en ze wil er ook nog een duikbril bij, haha!

Als we thuiskomen is Lucia met haar vader in de wijngaard die naast ons huis ligt en dus is Bibi het zwembad even vergeten. Samen met Lucia wandelt ze langs de druiven. Om even later toch het zwembad in te duiken.

Ik heb deze week weer wat opdrachten voor de krant in NL en daar ben ik wel even wat uurtjes mee bezig. Ook hebben we deze week weer Spaans bezoek van Javi en zijn familie en bleef het dus tot laat gezellig in de bar.

Eddy begint met de laatste grote verfklus want de buitenkeuken moet nog wit worden. Alles was geel en is nu dus wit, beter zo. De bezorgdienst komt langs met wat dozen frikadellen, een doos kaassoufflés en een doos bitterballen. Omdat onze Spaanse buren frikadellen super lekker vinden hebben we voor hen ook een doos besteld. We blijven Hollanders he?!

We sluiten het weekend af met een lekkere wandeling door het park in ELche en natuurlijk mag Bibi nog even spelen in de grote speeltuin. De trampoline blijft haar grote favoriet. Ons favoriete adresje in Elche is nog altijd 100 montaditos en omdat de broodjes vandaag weer in de aanbieding zijn gaan we er weer even langs. Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.