Week 32 – 2022

Wat een zomer hebben we tot nu toe he?! Wij hebben de afgelopen week weer volop genoten van allerlei leuke, lekkere en gezellige dingen en de week vloog dus voorbij. We gingen onder andere een dagje naar het Dolfinarium in Harderwijk, ik scoorde kaartjes via Vakantieveilingen.nl . Bibi vermaakte zich prima en likte onder andere aan een ijsje alsof haar leven er vanaf hing.

Na het Dolfinarium reden we door naar Hans & Grietje in Zeewolde, het meest magische pannenkoekenrestaurant en speelpark van Nederland. De pannenkoek was lekker maar de wespen op het terras waren iets minder leuk. Net nadat we de rekening betaald hadden werd Bibi te grazen genomen, niet leuk. Gelukkig viel ze in de auto onderweg naar huis snel in slaap en kon ik alsnog een koud doekje om haar vingertje wikkelen.

Ik maakte een lekker frisse citroentiramisu, heerlijk met dit warme weer!

Verder dronk ik liters ijskoffie en qua koken hielden we het de hele week simpel. Zie hier de penne met gehakt en tomatensaus, 3 tenen knoflook en een hele bol mozarella.

We waren in de 6 jaar dat we samen in Nieuw-Buinen wonen nog nooit in het plaatselijke zwembad geweest, de afgelopen weken zaten we er regelmatig. Bibi moest even wennen maar inmiddels is ze niet meer uit het peuterbad weg te slaan en is ze bij de glijbaan wat haar betreft ook geen hulp meer nodig. Haar zonnehoedje stond aan het einde van de middag helemaal scheef op haar hoofd maar dat deerde haar totaal niet, haha!

Sjors vindt de warmte iets minder fijn dan wij. We laten hem daarom gedurende de dag maar zoveel mogelijk met rust en dankzij wat extra medicatie kan hij het nog aan. Zijn hartruis zorgt ervoor dat er zich met dit weer snel vocht in zijn lichaampje opbouwt dus we houden hem goed in de gaten. Dit was ‘m weer voor deze keer, tot een volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.