Week 31 -2019

De afgelopen week was niet een heel spannende week en ik maakte niet heel veel foto’s. Ik deel de weinige die ik maakte toch met je, kijk je weer mee?

Ik begon maandag met een bezoek aan het UMCG in Groningen. Romy had weer een afspraak bij haar KNO arts en vond het gezellig als ik meeging. Doe ik gewoon ff voor mijn kind.

Bij de Action scoorde ik trouwens een super goedkoop vliegengordijn en ik dacht dat deze perfect zou zijn. Dat was hij gedurende 4 uur, toen scheurde de bovenkant al van het kozijn.

Dinsdag mochten we BBQen bij Erik en Anita op de camping. Wij namen het vlees mee en Erik bakte het voor ons. Goede verdeling.

Qua eten was ik weer eens een beetje lui deze week. Woensdag aten Romy en ik dit als avondmaaltijd. Ik lust overigens graag soep hoor!

Ik testte een sheetmask van Hema. Zo’n sheetmask is ook perfect voor luie mensen. Je haalt het uit de verpakking en legt het op je gezicht. Binnen 10 minuten had ik weer een gehydrateerd en zacht huidje. Best een aanrader dit.

Deze foto maakte ik in de winkelpassage in Emmen. Binnenkort vertel ik je waarom ik er was, ik heb leuk nieuws!

Samen met pap zag ik Emmen zaterdag verliezen van FC Groningen.

Wat was het weer trouwens fijn deze week en wat werden we in de avond vaak getrakteerd op mooie luchten!

Zondag was ik weer lui en had ik geen zin om te koken. Ik was alleen en bestelde voor het eerst iets bij Domino’s. Ik ging voor een vegetarisch broodje met geitenkaas en die kan ik je zeker aanraden, lekker!

Nu staat alleen deze nog op mijn “to eat” lijstje. Lijkt me erg lekker namelijk. Heb jij ‘m al geprobeerd?

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.