Week 30 -2019

Week 30 is sinds jaren bij ons de week van het Badgastentoernooi in Petten. Deze bloedhete week bestond dus vooral uit luieren, eten en drinken en natuurlijk een beetje tennis.

we zijn er bijna omroep Max

Maandag zijn we nog thuis en een van mijn lievelingsprogramma’s is weer begonnen op tv. ‘We zijn er bijna’ vind ik zo ontzettend leuk en vermakelijk!

badgastentoernooi petten

Dinsdag reizen we af naar Petten. De tennisvereniging ligt hier prachtig want vanaf het duin heb je overzicht over alle banen.

tc petten

Dinsdagavond worden we getrakteerd op een prachtige lucht. Ik heb hier echt geen filter gebruikt. Vandaag was het al behoorlijk warm maar de komende dagen gaan nog heter worden. Morgen mag ik de baan op…

Eerlijk gezegd doen we, naast hangen op de tennisvereniging, deze week niet heel veel. Het is veel te warm om ook maar iets te ondernemen. We logeren bij Bas en Marita en zijn ontzettend blij met de airco op de slaapkamer zodat we ’s nachts heerlijk koel kunnen slapen.

Badgasten Petten

Woensdagavond speel ik samen met Gerrit onze eerste wedstrijd in de categorie mix 7. Helaas verliezen we in 2 sets en dit betekent ook direct dat we klaar zijn met het toernooi. Qua temperatuur was het vanavond prima te doen omdat er aan het einde van de middag een windje van zee op kwam zetten. Jammer dat we uitgeschakeld zijn maar als ik zie hoe warm het morgen en overmorgen gaat worden kan ik er niet om huilen.

Zee&Zo Petten

Donderdag overleven we door veel te drinken, heel even naar het strand te gaan om ijs te eten en daarna snel weer thuis binnen te gaan zitten. Afzien hoor.

Vrijdag verschijnt Richard op de vereniging met zijn zelf vers gevangen vis. Die Bas dan vervolgens direct in het vet gooit.

Smullen dit!

Nivea sun

Ondertussen blijven we onszelf ook flink insmeren met vet.

Vrijdagavond is het dan de beurt aan mijn lief om de baan op te gaan. Hij verliest ook.

 Zee&Zo Petten

Zaterdag brengen we een flink aantal uurtjes door bij Zee&Zo op het strand van Petten. Ze schenken hier heerlijke rosé!

makreel roken petten

Na het strand hebben we afgesproken bij Buiten waar de mannen willen midgetgolfen. We lopen via het dorp terug waar vandaag het kampioenschap makreel roken wordt gehouden. De jury is al in vol beraad over de beste makreel en het ruikt er lekker naar gerookte vis.

Terwijl de mannen midgetgolfen vermaken wij ons prima op ons volgende terras.

En zo zit het Badgastentoernooi er dan ineens weer op en zijn we weer thuis. Toen we vanmiddag uit Petten vertrokken was het er slechts 22 graden. Hoe dichter we bij huis kwamen, hoe warmer het werd en uiteindelijk gaf de thermometer in de auto 32 graden aan! In de avond kleurde de lucht donker en beloofde niet veel goeds maar behalve een beetje wind kwam er helaas niks. Zo werd het toch nog een plaknacht terwijl ik zo op verkoeling gehoopt had!

Tot volgende week!

2 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.