Week 29 – 2023

Deze week was een week waar ik lang naar uitgekeken heb want Romy en Max kwamen eindelijk op bezoek! Jeffrey was er jammer genoeg niet, die komt in september langs en dat is gelukkig ook al snel. Ik maakte deze week wel foto’s maar je zult begrijpen dat ik vooral genoten heb van de aanwezigheid van bijna al mijn kinderen.

Ik begon maandagmorgen rustig met een kopje koffie in de tuin terwijl iedereen hier nog sliep. Heerlijk. In de middag werkte ik nog wat aan de website van Casa la Rambla want deze zal begin september live moeten gaan.

Dinsdagavond konden we dan eindelijk naar het vliegveld in Alicante om Romy en Max te halen. Ze kwamen eigenlijk pas woensdag aan want het was al na twaalven toen het vliegtuig landde. Toen we naar Spanje verhuisden was mijn voornemen om Jeffrey en Romy minimaal 4x per jaar te zien maar dat liep allemaal wat anders. Ik zie Romy en Max nu pas voor de 2e keer in een jaar tijd en dat is echt veel te weinig. Ik hoop dat we daar het komende jaar verandering in kunnen brengen.

Ik geniet deze week zo van het bezoek dat ik niet zo heel veel foto’s maak. Donderdag rijden we naar Elche, slenteren wat rond in het park en lunchen in de stad bij 100 Montaditos.

Het grappige aan het park in Elche is dat ik nog een foto heb van Jeffrey en Romy, meer dan 20 jaar geleden in hetzelfde park gemaakt.

Deze, echt zo cute. Ik neem me voor om de foto ooit nog een keertje met hen Ă©n Bibi erbij opnieuw te maken.

Vrijdag chillen we wat in en rond het zwembad en aan het einde van de middag kunnen we eindelijk onze nieuwe auto halen bij de garage in Elche. Vrijdagavond krijgen we gasten, familie van de buren, en het wordt een gezellige boel.

Zaterdag rij ik met Romy, Max en Bibi naar Alicante waar we een rondje door de stad doen. Natuurlijk lopen we met Bibi even door het paddenstoelenstraatje en op de terugweg halen we de weekendboodschappen bij Mercadona in Aspe. Ondertussen ligt Eddy al sinds vrijdagavond ziek op bed, hij lijkt het flink te pakken te hebben en ik hoop dat hij snel weer opknapt.

Zondag klimt Max aan het einde van de middag nog even op het dak van de buitenkeuken om de schoorstenen alvast voor ons te verven. Eddy en ik durven beide niet zo goed op de hoge ladder te werken en al helemaal niet op het dak dus het komt goed uit dat Max er is. Hij staat bijna dagelijks op de ladder en geeft er dus niets om. Daarna is er natuurlijk weer tijd voor ontspanning en hebben de kinderen de grootste lol in het zwembad.

Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.