Week 29 -2019

Terugkijkend naar mijn foto’s van afgelopen week constateer ik onmiddelijk dat ik deze week absoluut niet gezond gegeten heb. Verder was het weer een leuke week, kijk mee!

Maandag at ik samen met Romy asperges met gebakken aardappels. Stiekem komen de asperges gewoon uit een pot en ik vind ze best lekker!

Maandagavond pikken we Jeffrey op en gaan we samen naar mijn broer die vandaag zijn 48e verjaardag viert. Zijn buurvrouw heeft de boel mooi voor hem versierd.

Ik maak deze week een globale planning voor de posts op mijn blog. Globaal, want ik wijk er nogal eens vanaf.

Mijn analytics statistieken laten me dit zien. Ik ben er blij mee! Uiteindelijk ben ik natuurlijk zelf ook al 44 en het is leuk om te zien dat mijn blog ook door mijn leeftijdsgenoten bezocht wordt.

Donderdag genoot ik met volle teugen van dit bord eten. Ik at dit bij een Gasthof net over de grens in Duitsland. Ik ben dol op curryworst. 🙂

We eten donderdag al erg vroeg omdat mijn lief nog wat tennislessen geeft op de tennisvereniging, ik er een afspraak heb met iemand om haar te helpen met haar website en ik daarna nog moet tennissen voor de clubkampioenschappen. Het is uiteindelijk een lange maar erg gezellige avond geworden.

Mijn fijne werkhoek in de woonkamer.

Zie je, alweer een gezonde maaltijd!

Ik krijg deze week een pakketje van Biovene. Dit is een wimperserum dat ik de komende weken mag testen. Nu moet ik mezelf er wel iedere avond aan herinneren om het aan te brengen. Ik begin vaak enthousiast maar vergeet het ook vaak weer. Misschien moet ik gewoon voor iedere avond een herinnering in mijn telefoon zetten.

Zaterdag struin ik even door mijn boekenkast en kom dit boek tegen. Ik heb het al jaren en Eve Pearl laat je in het boek heel duidelijk zien hoe je door te shapen met kleuren je gezicht van vorm kunt veranderen/aanpassen. Het boek is al oud en ik weet niet of het nog leverbaar is maar op haar website vind je ook heel veel tutorials.

Met een boek op schoot en de Tour de France op de achtergrond kom ik deze regenachtige dag wel door.

Zaterdagavond rij ik dwars door de landerijen nog even naar mijn broertje in Sellingen. Terwijl ik er ben onweert het flink en op weg terug naar huis hangt er een sluier van dauw over de weilanden. Ik moet even stoppen om naar dit moois te kijken en er een foto van te maken. In het echt was het nog mooier, ik zweer het je!

Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.