Week 28 -2023

De week begint bloedheet en eindigt met een zinderende tenniswedstrijd. We deden overdag niet zoveel maar leefden vooral in de ochtend en de avond, precies zoals de Spanjaarden doen. Kijk maar weer mee.

Maandag was met meer dan 35 graden al een hele warme dag en die brachten we vooral binnen bij de airco of in het zwembad door. Zo zorgen we ervoor dat we niet oververhit raken en dat lukt prima.

Dinsdag waren we in Javea op bezoek bij oude tennismaatjes van Eddy, op de warmste dag van de week. Ook nu brachten we een groot gedeelte van de middag door in en rond het zwembad en hield Bibi het zwemmen zelfs tot een uur of 10 in de avond vol. Het was op dat tijdstip gewoon nog bijna 30 graden!

Woensdag moesten we alledrie even bijkomen en deden we rustig aan. Ook vandaag was het nog bijna 38 graden en besloot ik niet te koken maar Eddy en Bibi te trakteren op een etentje bij Burger King. Zo lekker af en toe.

Onze nieuwe auto kunnen we waarschijnlijk pas volgende week halen dus ik stort me alvast op de mogelijke autoverzekering. Ik zie allerlei verschillende prijzen voorbij komen dus ik moet me nog even verder verdiepen in de mogelijke onderlinge verschillen in dekking.

Cherrytomaatjes met een berg mozarella, peper en basilicum. Jummie.

De buurmeisjes komen ook gezellig even weer zwemmen, en de jongste wil zelfs wel blijven eten. We eten pannenkoeken en ze vindt ze heerlijk!

Laat in de avond nog met een boek en een radlertje lekker buiten zitten, het kan hier bijna iedere avond in de zomer.

Zondag kijken we natuurlijk naar de finale van Wimbledon en de heren stellen ons niet teleur, man, wat een wedstrijd! Koos ik voorheen altijd partij voor Novak, nu moet ik natuurlijk wel voor mijn landgenoot, Carlos, zijn. En hij wint, geweldig!

Volgende week belooft een hele fijne week te worden want er komt weer bezoek uit NL, tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.