Week 28 – 2019

De afgelopen week was ik veel op de tennisbaan te vinden, at ik iets heel lekkers en op donderdag had ik een kakdag. Kijk mee in mijn weekoverzicht.

Maandag maak ik deze marshmallows met chocola en koekjes in de oven. Eigenlijk is het een recept voor op de barbecue maar in de oven gaat dus ook prima.

Al die calorieën verbrand ik maandagavond weer door mee te doen aan de wekelijkse toss op de tennisvereniging.

Dinsdag ga ik met Romy naar haar school in Groningen. Ze moet voor de zomervakantie nog wat laatste spullen uit het lokaal halen. Het schoolgebouw ligt er in de laatste week voor de zomervakantie verlaten bij.

Nu ik hier toch ben vind ik het een goed excuus om een lekker broodje te eten bij de Jumbo Foodmarkt. Deze grote Jumbo ligt direct naast de school en na het broodje doen we uitgebreid boodschappen.

Gelukkig zijn er na het maken van het recept met marshmallows nog wat gladkontjes overgebleven. Woensdagavond breng ik weer door op de tennisbaan. Omdat ik denk dat jullie wel weten hoe dat eruit ziet nu even geen foto.

Donderdag is een kakdag omdat mijn droger het begeeft. Ik krijg echter binnen een uur suggesties voor de beste wasdrogers van Coolblue op Instagram. Hoe dat kan? Simpel, bij het installeren van Instagram (en ook Facebook) op je telefoon geef je de apps toegang tot het gebruik van je microfoon. Heel af en toe luisteren de apps even mee en geven je op basis van wat ze horen bepaalde advertenties te zien. Is niets spookachtigs aan eigenlijk en als je het irritant vindt kun je de apps in je instellingen de toegang tot je microfoon weigeren.

Donderdag doe ik van alles aan het huishouden en in de tuin en speel ik onze eerste wedstrijd in het tennistoernooi in Klazienaveen en ik maak geen foto’s.

Vrijdag heb ik een afspraak op het gemeentehuis voor een nieuw paspoort. Op de terugweg naar huis zie ik pas hoe groot de windmolens gaan worden die op dit moment in aanbouw zijn rondom ons dorp. Best heftig.

Vrijdagavond onze 2e wedstrijd in Klazienaveen. Ik speel dit toernooi deze week samen met Trijntje die ik ken via mijn werk voor Look Good Feel Better. Superleuk om nu eens met haar te tennissen! Na de winst van gisteren winnen we ook vandaag weer.

En dat betekent dat we op zaterdag de halve finale spelen! Helaas loopt dat iets minder goed af, we verliezen de wedstrijd uiteindelijk na ruim 2,5 uur en 3 sets spelen. Jammer maar wat was het gezellig in Klazienaveen!

Na de wedstrijd race ik naar mijn broertje waar ik nog een afspraak mee heb en pas rond half 10 rij ik onze oprit op. Omdat ik nog niet gegeten heb vanavond gooi ik snel een pizza in de oven. Deze was snel op kan ik je vertellen.

Zondag nemen we een kijkje bij het beachtennis toernooi in Stadskanaal. Dit begon vrijdag al en is altijd een leuke happening.

Gelukkig is het weer ook dit jaar prima. Ik beloofde vorig jaar eigenlijk al om ook mee te doen maar door het toernooi in Klazienaveen lukte dat helaas niet. Misschien volgend jaar.

Weer thuis kijk ik natuurlijk de Wimbledon finale tussen Federer en Djockovic. Ik weet dat veel tennisliefhebbers Federer de winst gunnen maar mijn favoriet is Djoko.

En man, wat was die finale bloedstollend zeg! Wel super jammer dat ze nu voor het eerst een tie break moesten spelen bij 12-12 in de5e set. Ben er gelijk 20 jaar ouder door geworden.

Deze foto maakte ik met behulp van de Face App, een leuke app voor IOS en Android waarmee je bijvoorbeeld ook allerlei verschillende haarkleuren op jezelf kunt laten zien.

Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.