Week 27 en 28 – 2020

Ik heb er maar weer een overzicht van 2 weken achter elkaar van gemaakt. Ik maakte de afgelopen weken niet zo heel erg veel foto’s maar de foto’s die ik wel maakte wil ik graag met je delen. Nu.nl meldde dat je maar beter ‘cold turkey’ kunt stoppen met roken en dat heb ik dus gedaan. Bam, geen sigaretten meer. Bleek vooral in mijn hoofd best lastig maar afleiding helpt. Ik maakte dus een flinke boswandeling op momenten dat het even niet zo lekker ging.

Qua voeding ben ik hier ook best goed bezig.

Voor mijn opdrachten voor de krant kom ik weer op de leukste plekjes. Onder andere bij het Hunebed Centrum in Borger waar je lekker kunt drinken, eten en shoppen maar ook vinylplaatjes kunt draaien. Bij de Blauwe Bessen boerderij zijn de blauwe bessen bijna rijp, lekker!

Het waren weer twee hele fijne weken en het duurt nog maar heel even voordat de zomervakantie begint. Onze plannen liggen al klaar, ik vertel je er snel meer over!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.