Week 27 – 2022

Afgelopen week was ik vooral druk met werk, ik schreef weer een aantal artikelen voor de krant en ik had zin in taart. Kijk je mee?

Bibi maakte zich niet zo heel erg druk deze week, hoeft ook niet want daar is ze nog veel te jong voor. Het simpelste en goedkoopste speelgoed is hier thuis ook het meest populair om mee te spelen. Deze stapeltoren komt van Action en daar vermaakt ze zich al maanden prima mee.

Ik was dus regelmatig onderweg voor de krant en schreef onder andere voor een kwekerij en een nieuw te openen restaurant in Emmen. Mocht je in Emmen of omgeving wonen dan lees je daar in de eerstvolgende editie van Regiomagazine Emmen alles over.

Voordeel van thuiswerken is dat de keuken altijd in de buurt is als je honger hebt. Kan ook een nadeel zijn natuurlijk, maar zoals op deze foto te zien is maakte ik hier wel een verstandige keuze wat eten betreft. Ondertussen vliegen de weken voorbij en probeer ik ook alvast een beetje aan de Spaanse levensstijl te wennen door de siësta in mijn dagritme te introduceren. Bevalt goed kan ik je vertellen.

Vrijdag kwam de makelaar het verkoopbord in de tuin zetten en toen ik daar even een foto van wilde maken wilde Bibi natuurlijk mee naar buiten. Ze maakte er een hele wandeling van want met haar blokkenwagen stapte ze uiteindelijk de hele straat door, zo schattig! Jumbo heeft deze weken aantrekkelijke aanbiedingen met de 1+1 gratis actie. Ik kocht onder andere verse pasta’s en pastasauzen, best lekker.

En dit weekend had ik zin in taart dus maakte ik zelf een no bake cheesecake. Hij viel zo in de smaak dat er bijna ruzie gemaakt werd om het laatste stukje maar gelukkig trok ik aan het kortste eind. Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.