Week 27 – 2019

Wat vliegen de weken voorbij zeg! Inmiddels is het alweer juli en bijna zomervakantie. Kijk je weer mee in mijn weekoverzicht van de afgelopen week?

Maandag ontdek ik ineens dat een van mijn instafoto’s op de website van Hema geplaatst is. Ik had hier natuurlijk zelf al toestemming voor gegeven maar dat men de foto daadwerkelijk plaatst is een leuke verassing.

Maandagavond ga ik naar Ter Apel om te tennissen. Dinsdagmorgen zien mijn schoenen er bij daglicht zo uit. Oeps, even een doekje erover.

Woensdag ga ik ter ondersteuning met mijn vader mee naar een afspraak bij FC Emmen. Waar de grasmat er op dat moment zo bij ligt. “Komt goed”, zeggen ze.

Gelukkig hebben de Oranjeleeuwinnen wel een grasmat tot hun beschikking. Ze winnen. Hoe de finale uiteindelijk afliep weten we inmiddels…

Van voetbal terug naar tennis. Donderdag speelt Rafa tegen Kyrgios op Wimbledon. Kyrgios the Warrior…wat een engerd is het!

Dat vind Sjors ook, hij verstopt zich achter het kussen in de stoel.

Vrijdag heb ik met mijn oud-collega’s van Look Good Feel Better afgesproken in Zwolle. We beginnen met koffie en taart bij the Chocolate Company.

Daarna struinen we langs wat leuke winkels, waaronder deze. Hier zijn we bij Home Stock, een superleuke woonwinkel aan de Oude Vismarkt.

Voor de lunch loods ik de meiden mee naar Villa Suikerberg waar we nog een tijdje blijven hangen en bijkletsen. Aan het einde van de middag nemen we weer afscheid van elkaar.

Zaterdag vieren we een verjaardagsfeestje op de camping in Wezuperbrug. Mijn lief vermaakt zich aan de tennistafel en ondanks dat we slechts op visite zijn krijg ik ook zin in kamperen! Misschien moet ik toch mijn lief proberen over te halen dit weer eens te gaan doen.

Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.