Week 26 – 2022

Man, man, man wat een week heb ik achter de rug zeg! Eind vorige week kwam de fotograaf om ons huis te fotograferen voor de verkoop en daarvoor moest er eerst flink wat puin geruimd worden. Verder schreef ik nog wat artikelen voor verschillende media en waren we zaterdag en zondag in Ter-Apel voor het zomercarnaval. Kijk je mee in mijn fotodagboek van deze week?

Bibi heeft uitgevonden dat ze zelf ook in haar blokkenwagentje kan zitten. De hele woonkamer ligt dus steeds bezaaid met blokjes want die mietert ze er gewoon uit. Romy ruimde haar kamer flink op en kwam onder andere deze ketting tegen. Ik weet niet meer precies in welk jaar het was maar ze kreeg ‘m ooit van iemand op straat in Key West, Florida. Wij maakten een rondreis door die staat en kwamen precies tijdens het Fantasy Fest aan in Key West, wisten wij veel dat het een totaal ongepast moment was om er in de avonduren met kleine kinderen over straat te gaan vanwege dit extravagante feest. De ketting heeft ze al die jaren bewaard.

Het Westerwolder Lougblad is één van de kranten waarvoor ik regelmatig schrijf. Deze week ben ik bezig met opdrachten voor 2 andere titels die binnenkort weer verschijnen.

Maar ik ben ook druk met opruimen. Op donderdag worden er foto’s gemaakt voor de verkoop van ons huis en daarvoor moet er eerst flink puin geruimd worden. Jeetje, wat verzamelt een mens een hoop spullen zeg! Ik besluit toch mijn saloninrichting te gaan verkopen. Mijn plan was eigenlijk om het mee te verhuizen naar Spanje om er daar misschien nog iets mee te gaan doen maar na lang nadenken zie ik daar toch maar vanaf. Ik heb jaren als schoonheidsspecialiste gewerkt en heb er gewoon geen lol meer in. Afscheid nemen dus. Max, mijn schoonzoon, rijdt gelukkig even met me mee naar de vuilstort om een beste lading grof vuil weg te brengen. Dat ruimt lekker op.

Binnenkort in de verkoop dus. Zoek je nog een leuk huis dan weet ik er dus nog wel één te vinden. De logeerkamer beneden stond vol zooi maar lijkt nu wel een hotelkamer, haha!

Bibi heeft trouwens eindelijk haar eigen tennisracket gekregen. Met een papa die tennistrainer is kan ze natuurlijk niet zonder. Tot nu toe haalde ze steeds mijn racket uit mijn tas maar dat is nu dus niet meer nodig. Kortgeleden ontdekte ik dit lekkere biertje van Hertog-Jan en daar genoot ik na al dat opruimen daarom even flink van.

Zaterdag en zondag staan in het teken van het zomercarnaval in Ter Apel. De afgelopen 2 jaar konden we het natuurlijk niet vieren en daarom besloot de plaatselijke carnavalsvereniging dan maar een zomercarnaval te organiseren. Wij deden het dit jaar kalm aan en gingen alleen met Bibi naar de optocht op zaterdagmiddag en het kindercarnaval op zondagmiddag. Konden we, in tegenstelling tot andere jaren, op maandagmorgen gewoon weer fris en fruitig aan het werk!

Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.