Week 26 – 2019

Mijn weekoverzicht begint op maandagochtend met deze meneer. We hebben al een aantal weken het idee dat er onder onze dakrand iets gaande is en dat blijkt inderdaad het geval. Ik ben ontzettend bang voor wespen en ze moeten weg, alhoewel ik het eigenlijk ook best zielig vind.

Jullie hebben het allemaal gemerkt, het was best zweten deze week. Ik heb de hele week ontzettend veel water gedronken. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar een fles omdat het dan zo gemakkelijk wegdrinkt. Ik gebruik deze fles van Join the Pipe.

Dinsdag heb ik een leuke afspraak in Emmen. Het is bloedheet en het raadhuisplein is bijna uitgestorven. Even verderop zie ik wat mensen verkoeling in het water zoeken, lijkt me ook best lekker nu!

Na mijn afspraak ga ik nog even bij mijn ouders langs, de make up is inmiddels van mijn gezicht gesmolten.

Warm weer betekent geen zin in koken en dus een gemakkelijke maaltijd. Komkommer en maïs met gebakken aardappeltjes en een klein stukje vlees. En mayo natuurlijk.

’s avonds gaan we nog even langs bij vrienden die tijdelijk op een camping in de buurt wonen omdat ze een nieuw huis bouwen. Op de camping is een zwembad, er wordt gezwommen en we kijken een film met de kinderen. Die dus ook niet kunnen slapen vanwege de hitte in de stacaravan. Zie trouwens de katten heerlijk liggen op hun eigen bankje!

De meeste tijd breng ik deze week hier door. Blogdingen doen.

Ik vertelde geloof ik al eerder dat ik per 1 juli met mijn schoonheidssalon gestopt ben he?! Ik had vrijwel alle spullen al verhuisd maar de behandelstoel pastte niet in mijn auto. Gelukkig waren er 2 aardige kerels die het ding voor me wilden halen. Inmiddels staat de stoel in de garage, totdat ik in huis weer ruimte voor hem heb.

Donderdag was voor Romy een belangrijke dag. De modeshow van haar opleiding is vandaag. De laatste maanden heeft ze keihard gewerkt aan haar eindcollectie en de organisatie van de show. Romy doet dit jaar eindexamen maar het is nog even spannend omdat ze nog niet weet of ze geslaagd is. De modeshow was in ieder geval top en ik vind vooral de jurk op de laatste foto fantastisch!

Voor, tijdens en na afloop worden Romy en Floor gevolgd door de camera. Het eindresultaat is hier te zien.

Vrijdag luncht mijn lief buiten de deur en besluit ook ik dat ik zin heb in een lekker broodje. Ik beleg een maïsbol met rucola en de ene helft met roomkaas en de andere met filet americain. Tot slot een beetje rode ui en wat peper, lekker!

Vrijdagavond zien we FC Emmen in Nieuw Buinen een oefenwedstrijd spelen tegen VV Nieuw Buinen. Met natuurlijk een dikke winst voor FC Emmen en lekker eten en drinken voor ons.

Mijn zaterdag is een beetje vol gepland. Eerst ga ik naar het afscheidsfeestje van de kapsalon waar ik met mijn salon gevestigd was. De oude eigenaresse neemt afscheid en de nieuwe kapster viert haar openingsfeestje. Daarna snel door naar Glenn die zijn eindexamen gehaald heeft en ons uitgenodigd heeft voor een BBQ/Poolparty en tot slot door naar Guus die zijn 50e en een beetje verjaardag viert. Erg gezellig allemaal en ik duik moe maar voldaan ergens halverwege de nacht mijn bed in.

Na de drukke zaterdag volgt een fijne chille zondag. Met de TT in Assen en vervolgens de Formule 1 op tv. Ondertussen boeken we alvast een aantal overnachtingen voor onze zomervakantie. We gaan dit jaar weer naar Italië, nu al zin in!

Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.