Week 25 – 2022

De afgelopen week was een ietwat rustige week, de stilte voor de storm week eigenlijk. Volgende week zal duidelijk worden waarom…

Ik at in ieder geval een lekker broodje met roomkaas en wat tomatensalsa. Ook had ik eindelijk weer even tijd om een boek te lezen, dat was lang geleden!

Ik maakte dus ook bijna geen foto’s deze week. Behalve toen Bibi op donderdag heerlijk met haar bakjes water buiten zat te spelen. Het was bloedheet en ik denk ook dat ze daarom na het avondeten tot 2 keer toe flink moest spugen. Na de 2e keer zat ze er helemaal onder en daarom zette ik haar maar gewoon in de gootsteen om af te spoelen, haha!

En ik at alweer tomaten, maar dan op een pizza. Met flink veel Italiaanse kruiden en buffelmozzarella. Donderdagavond rond een uur of 10 zag de lucht er heel bijzonder uit, de wolken dreven heel snel voorbij en de zon scheen nog gewoon ondanks het feit dat het al donker aan het worden was. Dat gaf dit effect op camera, zonder filter.

Zaterdagmiddag ben ik met Bibi door de jeugdcommissie uitgenodigd om naar de tennisvereniging in Ter Apel te komen. Eddy neemt daar binnenkort afscheid als tennistrainer in verband met onze emigratie en dit weekend was zijn laatste jeugdkampeerweekend met de kinderen daar. Als dank voor de afgelopen jaren hebben de kinderen en ouders een afscheidscadeau voor hem gemaakt en daar zijn Bieb en ik natuurlijk bij. Al was het alleen maar omdat Bibi enorm geniet van alle aandacht van de kinderen die er zijn.

Ik vond deze kant-en klare Brie-Walnoot salade bij Jumbo er wel lekker uitzien dus ik besluit dat dit mijn lunch moet worden. Helaas vind ik slechts 1 walnoot in de hele bak en valt de smaak van het geheel wat tegen. Niet voor herhaling vatbaar dus.

Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.