Week 25 -2019

zon in de tuin

De afgelopen week was qua weer een beetje wispelturig. In mijn weekoverzicht van deze week geef ik je weer een inkijkje in mijn belevenissen.

Maandag maak ik eindelijk een begin met mijn moestuin. Ik wilde al heel lang graag een moestuintje en nu leg ik ‘m gewoon zelf ff aan. Ik maak een bak van overgebleven tuinhout van onze schutting. Onder de bak ligt anti worteldoek en ik vul de bak met een mengsel van moestuinaarde en gewone tuinaarde.

Dinsdag eet ik deze gemakkelijke bonenschotel. Met kikkererwten, kidneybonen, mais en tomatenblokjes in 1 pan is dit snel klaar.

Ik gooi er allerlei kruiden in, waaronder deze. Kaneel en gerookte paprikapoeder.

Ook werk ik deze week aan een website voor iemand anders. Met een cms systeem dat ik nog niet kende maar wat ik toch snel onder de knie krijg. Leuk!

Ik bestelde 2 bedrukte vinyldoeken die ik als ondergrond voor foto’s kan gebruiken en Sjors is er wel blij mee. Lekker koel denk ik.

Die ondergronden zijn dus ook geschikt om je hond op de fotograferen. Sjors is een voorbeeldig modelletje.

We kregen deze week een paar keer een weerswaarschuwing maar op de een of andere manier bereiken de heftigste buien ons nooit. Hier dachten we dat we de volle laag kregen maar uiteindelijk werd het 5 minuten regen.

Roerei en avocado als ontbijt. Die avocado tikt nog aardig aan in het WW programma trouwens. 5 punten is best veel.

Donderdag en zaterdag tennis ik een paar wedstrijden tijdens het toernooi in Gasselternijveen. 1x winst en 2x verlies is het resultaat. Toch best leuke wedstrijden gespeeld.

Zaterdag reis ik van de ene naar de andere tennisvereniging. Mijn lief geeft o.a. les op de vereniging in Onstwedde en hier zijn we uitgenodigd voor de BBQ tijdens de clubkampioenschappen.

Er blijkt in Musselkanaal ook nog een feestje te zijn en met een aantal anderen besluiten we de dag daar af te sluiten.

Zondag gaan we verder met de volgende BBQ op het verjaardagsfeestje van een kindje van vrienden. Ondanks de hitte klim ik toch nog even in het springkussen want eens een kind…

Tot volgende week!

2 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.