Week 24 – 2022

Deze week zomerde het al een beetje, stond ik zomaar in de file op een doordeweekse middag vlakbij mijn huis en deed ik mee aan het jubileumtoernooi van de tennisvereniging in Ter Apel. Kijk je mee in mijn fotodagboek?

Op het bureaublad van mijn nieuwe laptop staat deze quote van Gabrielle Chanel. Deze stond ook op het bureaublad van mijn oude laptop en ik vind het al jaren een prachtige quote. Ik heb al een week of 2 last van een irritant hoestje en het gaat maar niet over. Ik rook al tijden niet meer dus daar kan het niet aan liggen. Uiteindelijk haal ik hoesttabletten bij Lidl, ze kosten bijna niets en werken echt! Tipje dus.

Bibi in haar eigen stoeltje voor de tv, zo schattig dat ze er nu steeds zelf op gaat zitten. Het bordje waar ze van eet is nog van haar grote broer en zus geweest en is dus al meer dan 20 jaar oud, antiek dus. Na wat afspraken in Emmen en Klazienaveen voor een aantal schrijfopdrachten sta ik ineens, dichtbij huis, in de file. Voor veel landgenoten niets bijzonders maar in mijn woonomgeving is dat echt bijzonder hoor! Gelukkig duurt het niet lang en kan ik dus al snel weer doorrijden.

Ik ging weer eens bij Hema langs en zoals altijd kostte dat weer geld. Bibi kreeg een lekker zomers pakkie van badstof en een te cute badpakje.

En terwijl ik eigenlijk niet meer wilde uitgeven wilde mevrouw nog graag een zonnehoedje en die mocht ook niet meer af. Met het prijslabel er nog aan verliet ze de winkel. Deze week was er ook een juf op de kinderopvang die afscheid nam. Bibi nam lekkere chocolaatjes voor haar mee.

Vrijdag, zaterdag en zondag speelden we op onze tennisvereniging het jubileumtoernooi. Nu heb ik de laatste tijd vrijwel niet op de baan gestaan en om de één of andere reden blijken mijn tennisschoenen ineens niet meer te passen. Halverwege de wedstrijd op vrijdagavond staan de blaren ineens op mijn hakken en al snel zijn ze kapot. Uiteindelijk bestelde ik bij thuiskomst online direct nieuwe schoenen en plakte ik blarenpleisters. De nieuwe schoenen passen gelukkig beter en zaterdag plakte ik flink wat lagen tape over de blaren en de pleisters die er al op zaten en zo speelde ik nog 2 wedstrijden zonder een centje pijn. Gelukkig is het deze week de hele week slipperweer en kunnen mijn hakjes nu weer lekker helen. Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.