Week 24 – 2021

Poeh, poeh, vond ik toch nog even ergens de tijd om het weekoverzicht van de afgelopen week in elkaar te zetten. Ondanks het feit dat Bibi inmiddels al 4 maanden oud is heb ik nog steeds moeite met het vinden van ons dagritme. Is ook gewoon een beetje haar schuld want de ene dag besluit ze bijvoorbeeld ’s morgens helemaal niet te gaan dutten terwijl ze de volgende dag de hele morgen gebruikt om uit te rusten. Hier ging ze afgelopen weekend voor het eerst mee op de ‘Hin en Wer’, het pondje in Eernewoude dat tussen het dorp en de camping heen en weer vaart.

Het weer was perfect, aangenaam temperatuurtje en flink veel zon. Ooievaars in overvloed hier trouwens, ik zie ze regelmatig boven de camping vliegen en alleen dat al is een prachtig gezicht. Terwijl Bibi haar middagdutje doet stappen mijn andere kids op de boot voor een stukkie varen.

Woensdag en donderdag zijn bloedheet. Gelukkig blijft het bij ons in huis altijd iets koeler dan buiten en we spenderen deze dagen dan ook lekker binnenshuis. Behalve donderdagavond…

Want toen ging Bibi voor het eerst zwemmen in een groot zwembad! We mochten bij ome Marginus en tante Cecilia in hun zwembad komen afkoelen en daarna keken we samen naar de Ek-wedstrijd van Nederland tegen Oostenrijk.

Vrijdagavond gaat Bibi mee naar de tennisvereniging in Onstwedde waar haar papa tennisles geeft. Eerst ligt ze nog lekker in haar bakkie maar al snel zit ze bij me op schoot en kijkt ze vol interesse naar alle tennissers, een teken dat ze tennis ook leuk vindt en later wil gaan tennissen? Later op de avond kleurt de lucht zwart en uiteindelijk komt het met bakken uit de lucht, heerlijk, die verkoeling!

Het weekend brengen we natuurlijk weer door in Friesland. Zaterdag pakken we een terrasje in Grou en wandelen op ons dooie gemak nog even door het dorp. We komen er zelfs nog bekenden uit Groningen tegen en we doen samen nog ff een drankje, het was weer een fijne week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.