Week 23 – 2024

Een leuke week waarin we bekende gasten uit Ter Apel ontvingen! Super om elkaar weer te zien en uitgebreid bij te kletsen, we hadden onze eigen agenda’s ook zo leeg mogelijk gehouden om dingen samen te kunnen doen.

Onze tuin is inmiddels in volle bloei, kijk hoeveel bloemen er in onze oleanders en bougainvillea zitten! De cactus bij de poort gaat ook lekker.

De boom midden in onze tuin deed er wat langer over om weer blad te krijgen, ik dacht echt dat hij het loodje gelegd had. Hij schijnt al ontzettend oud te zijn volgens onze buurman.

De mannen die deze week bij ons te gast zijn. Yoest, Guus en Rudy zijn oude bekenden van de tennisvereniging in Ter Apel. De club waar Eddy lesgaf en ik lid was én lang in het bestuur zat. Geweldig om ze onze nieuwe woonomgeving te kunnen laten zien en ervaren!

Ze kwamen natuurlijk om te tennissen en dat moet afgewisseld worden met lekker eten en drinken. Tennis maakt nu eenmaal hongerig en dorstig.

Woensdagmiddag ging ik met Moniek en Manuela en de meisjes een middag naar het strand. Het zeewater was al behoorlijk warm, warmer zelfs dan ons zwembadwater! De groene vlag wapperde dus zwemmen was veilig. Goed om in de gaten te houden.

De mannen deden donderdag nog even hun best op de tennisbaan.

Terwijl Bibi en ik samen met de hele klas van La Balseta, haar schooltje, op bezoek gingen naar collegio. De basisschool waar ze na de zomervakantie al naartoe gaat. Daar komen we Levine tegen want die zit er al een tijdje op school. Levine laat haar alvast ff zien waar de toiletten zijn, haha!

Vrijdag nemen we helaas alweer afscheid van ons bezoek en is het ineens weer erg stil. Altijd ff weer wennen…

En door…op zaterdag komen er alweer nieuwe gasten aan en de kamers moeten daarom snel weer op orde gemaakt worden. Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.