Week 23 – 2023

Het was weer een fijne week waarin we wat klussen betreft flink opschoten dankzij hulp uit NL. En we kregen nog meer bezoek!

Bibi vindt het tegenwoordig maar wat leuk om me te helpen met schoonmaken. Spelen met water is natuurlijk het leukste wat er is en met de zomerse temperaturen van nu is alles zo weer droog. Samen ontdekken we ook nog een gekko op de muur in de tuin. Er woont er ook 1 achter een deurtje in de buitenkeuken, gezellig!

Randau en Arjen bouwen deze prachtige bar/buffettafel voor in de bar. Hij heeft wielen gekregen zodat we hem gemakkelijk kunnen verplaatsen als het nodig is. De wasmachine verdwijnt uit de keuken en maakt plaats voor de vaatwasser, het eethoek verplaatsen we naar de woonkamer en het keukenblok staat nu midden in de keuken zodat ik ‘m als extra werkruimte kan gebruiken. Dat blok stond eerst tegen de muur met daarop de magnetron. Die is verhuisd naar een nieuwe plank aan de muur, deze zie je op de foto net niet.

Basje is deze hele week nog bij ons en heeft het zo te zien prima naar zijn zin. Eddy en de klusmannen gaan een avondje uit naar Alicante en Bibi en ik maken samen aardbeienijs. Ik gooi hiervoor gewoon wat aardbeien uit de diepvries in de blender, samen met een bakje aardbeienyoghurt. Het gaat helemaal op…

En natuurlijk moet er deze week ook ‘paella’ gegeten worden. Tussen aanhalingstekens want wederom is er in deze pan geen vis of konijn te vinden. Wel kip en chorizo. De mannen vinden het heerlijk en de pan gaat bijna leeg. Donderdagmorgen brengt Eddy ze weer naar het vliegveld, ze hebben ons deze week enorm geholpen en we boffen maar met zoveel hulp!

Vrijdag komen Vitus en Sandra langs, we kennen ze van het Badgastentoernooi (tennis) in Petten en ze zijn hier in de buurt op vakantie. Ze blijven gezellig een nachtje slapen en Vitus kookt een lekkere maaltijd voor ons. Zaterdag nemen we rond de middag weer afscheid en dan is het ineens heel stil op ons landgoed, haha! Gelukkig duurt het niet lang meer voor we weer bezoek uit Nederland krijgen.

Zondag rijden we aan het einde van de middag nog even naar Elche voor het foodtruckfestival dat daar al het hele weekend gehouden wordt. Als wij iets te eten halen is het nog heel rustig en we slenteren daarna nog wat door de stad en eten een ijsje. Als we rond negenen over hetzelfde terrein terug naar de auto lopen staan er inmiddels lange rijen voor de foodtrucks en zijn we blij dat we toch zo vroeg gingen eten…

Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.