Week 23 – 2022

Jeetje, wat vliegen de weken voorbij zeg! Zo was deze week ook alweer voorbij voordat ik het in de gaten had maar het fijne was dat er op zaterdag voor het eerst sinds heel lang weer een festival in mijn agenda stond. Ik ging weer eens naar het Hello Festival in Emmen, de plaats waar ik oorspronkelijk vandaan kom en waar mijn ouders nog altijd wonen. Kijk je mee in mijn fotodagboek van deze week?

Zo schattig, Bibi zette zelf haar eigen schoentjes naast die van mij.

Ik bestelde een hoes voor mijn nieuwe laptop op Shein en die kwam al snel binnen met de post. Ik ging voor een hoes met verschillende kleurtjes. Samen met Bibi gingen we in het Pinksterweekend naar LTC Emmen, de tennisvereniging waar het van Leeuwentoernooi gespeeld werd en ze vermaakte zich prima.

Toevallig vroeg Romy me deze week of ik deze nog had, de blush in de kleur Orgasm van Nars. Jaren geleden al een must have in je make up collectie en nog altijd één van de populairste blushes ter wereld. Ik heb de pan al flink geraakt maar ik heb ‘m dus nog altijd alhoewel dit exemplaar inmiddels best wel al een oudje is. Ik gebruik ‘m overigens ook nog gewoon, het is een poederblush en die zijn niet heel gevoelig voor bederf.

Lekker eten deed ik deze week ook. Ik maakte voor Bibi een prakje met spinazie en omdat het per ongeluk wat teveel werd besloot ik het zelf ook maar te eten. Wel met een gekookt eitje er bovenop. Bovenop de avocado op het geroosterde broodje deed ik een gepocheerd ei. Omdat ik een eitje het lekkerst vind als het eiwit gestold is en het eigeel nog zacht vind ik dit de meest ideale manier van een eitje bereiden.

Bibi ging deze week 3 ochtenden naar de kinderopvang en was donderdag toen ze thuiskwam zo moe dat ze er direct bij ging liggen. Na haar middagdutje keek ze met haar grote broer even naar de Teletubbies, haar favoriete beeldvulling van dit moment. Zo grappig want dit keken haar grote broer en zus vroeger ook graag.

Zaterdag was dus Hello Festival dag. We begonnen met een drankje in de tuin bij Martin en Linda. Kijk dit heerlijke uitzicht op het water én het festivalterrein!

En op het festival maakte ik bijna geen foto’s, het was veel te leuk en ik vergat het compleet. Het weer was geweldig, de line up iets minder maar ik kwam wel veel (oude) bekenden tegen en dat maakte dat ik ervan genoten heb.

En Bibi lag er op zondag precies zo bij als ik me voelde. Moe maar wel voldaan na deze week, tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.