Week 23 – 2019

bloggen

Ik ben in dit weekoverzicht vooral veel thuis en werk ondertussen lekker aan mijn blog. Zo langzamerhand wordt mijn site door steeds meer mensen bezocht en dat vind ik echt geweldig!

romy intents

Maandag pik ik Romy op van een parkeerplaats bij ons in het dorp. Ze is het hele weekend naar Intents geweest. Met een bus vol jongelui 3 dagen festivallen is best pittig want eenmaal thuis valt ze in een diepe slaap.

’s avonds rijden we naar Duitsland voor een schnitzel. Ik ga voor de optie met brocolli.

tennistoernooi in oude pekela

Mijn lief heeft vakantie deze week en dat betekent dat we iedere avond samen vrij zijn. Normaal gesproken staat hij in de avonduren op de tennisbaan lessen te geven maar woensdagavond kijken we alleen tennis. Bij het toernooi in Oude Pekela.

pasta

Bij ons thuis eten we minimaal 1x per week pasta. Donderdag kook ik pasta met flink veel ui, paprika en champignons. Tomaat en mozarella erbij en smullen maar.

Ook iets wat ik heel graag lust. Wentelteefjes. Ik kluts 2 eieren met een beetje melk en maak dit op smaak met peper, zout en best veel kaneel. Vervolgens leg ik er 2 broodjes in, laat ze even liggen en bak deze vervolgens rondom bruin en gaar. Stiekem vind ik het heel lekker om ze daarna te besmeren met een klein beetje mayonaise. Ben trouwens benieuwd of er meer mensen zijn die dit doen. 🙂

afsluitdijk

Vrijdag pakken we onze koffers voor een weekend naar zee. De zon schijnt als we van huis gaan maar halverwege de afsluitdijk slaat het weer om. Donkere wolken in de verte! We gaan bij vrienden in Petten op bezoek.

Zaterdag ziet het er zo uit op het strand van Petten. De zee is behoorlijk ruig al ziet het er op de foto niet zo uit. Ons weekend bestaat vooral uit bijpraten, lekker eten en drinken en genieten.

Dit dus. Lekker visje met friet bij Zee&Zo, het strandpaviljoen in Petten.

Deze foto is eigenlijk behoorlijk overbelicht maar ik vond het effect wel leuk. Bijna surrealistisch met die kale boom op het terras.

Het paviljoen zat bij aankomst behoorlijk vol, we moesten zelfs even wachten op een tafeltje. Toen de drukte voorbij was maakte ik nog deze foto. Bij Zee&Zo kun je gedurende het hele jaar terecht voor een goed bord eten of een lekkere borrel.

Mooie zonsondergang van achter het raam.

Iedere ochtend met een kop koffie in de tuin en dan begroet worden door de eenden. Gezellig toch?

Het was zondag zelfs erg gezellig. Er was jaarmarkt in het dorp en daar wilden we naartoe. We zaten, samen met Bas en Marita en nog wat andere mensen, heerlijk in de tuin en toen we bedachten dat we nog naar die markt moesten. Dit is wat we aantroffen, de markt die al afgelopen was. Niet erg hoor, uiteindelijk hebben we weer een superleuk weekend in Petten doorgebracht. Binnenkort gaan we terug voor het Badgasten(tennis)toernooi, zin in!

Gisteren hadden we nog een extra vrije dag vanwege Pinksteren. We reden zondagavond al terug naar huis en ik deed deze dag niet zo veel. Ik reed nog wel even langs Kwantum om deze toffe stoelen te halen. Vorige week zag ik ze al ergens voorbij komen en Marita had ze ook in de tuin. Ik heb ze dus eerst kunnen testen en ze zitten heerlijk!

Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.